Мъртвешки сняг 2: Червени срещу мъртви | Dead snow 2:Red vs dead

Режисьор: Томи Уиркола

                В ролите: Вегър Хол, Ерджан Гамст, Мартин Стар, Жозелин ДеБоар, Ингрид Хас, Стиг Фрод Хенриксен, Кристофър Джонър, Амрита Ачария, Карл-Магнус Аднер, Лофей Елиасдотир, Кристиан Фигеншоу, Шарлот Фрогнер, Ингар Хелге Гимле и др.

 

   Главният герой във филма Мъртвешки сняг 2 се казва Мартин, а за него и приятелите му се очертават трудни времена. За да преодолеят успешно отправените от съдбата предизвикателства, те ще трябва да стигнат твърде далече. Няма как да се справят с трудностите, ако се разколебаят дори за момент. Само по себе си обаче разрешаването на всички проблеми изглежда невъзможно. На първо място Мартин е убил приятелката си по особено жесток и брутален начин. Той я е умъртвил посредством употребата на брадва и трион, с който отрязва ръката на момичето. Нормален човек едва ли би могъл да извърши подобно нещо. Освен това най-добрият приятел на Мартин е жестоко разчленен от зомбита, които са друг проблем за компанията.

   На Мартин никак не му върви – това несъмнено е най-лошият период в живота му. Филмът на Томи Уиркола представлява уникална смесица от хумор и престъпления, което го прави една от най-добрите продукции за настоящата 2014-та година. Зрителите със сигурност ще останат с трайни и добри впечатления от видяното. Как ще завърши всичко за Мартин, който е отговорен за убийството на едно момиче и отгоре на всичко е разстроен от загубата на своя приятел. Какво обаче ще се случи на края и ще има ли справедливост? Миксът между хумор и криминални елементи е направен по един оригинален начин, което няма как да не направи впечатление на онези членове от зрителската аудитория, които са почитатели на подобни сюжети. Очаква ни едно вълнуващо преживяване, в което главните действащи лица са зомбита и едни приятели, за които проблемите следват един след друг. Ще успеят ли да ги разрешат всичките и ако наистина го направят, каква ще е цената, която ще платят?

 Още филми: http://onlain-filmi.com/martveshki-snag-2-cherveni-sreshtu-martvi