Мисли като мъж 2

                Режисьор: Тим Стори

                Сценарист: Дейвид А. Нюман, Кийт Мериман

                В ролите: Габриел Юниън, Дженифър Леуис, Романи Малко, Джери Ферера, Реджина Хол, Терънс Дженкинс, Тараджи П. Хенсън, Майкъл Или, Мегън Гуд, Денис Хейсбърт, Гари Оуен и др.

 

   Още една създадена през настоящата година невероятна комедия ще имат възможността да гледат всички зрители. В Мисли като мъж 2 участват редица известни и много добре познати актьори, сред които личат имената на Майкъл Или, Денис Хейсбърг, Гари Оуен и още много други. Сценарист и режисьор на продукцията е Тим Стори, като за написването на сценария му помагат още двама души. Съвместните общи усилия на екипа дават отличен резултат, а той е комедия с изключително качество и множество смешни и забавни моменти. Какво ще се случи на главните герои, когато се озоват в един от най-известните и посещавани американски градове? Това, за което отиват, няма нищо общо със случилите им се на по-късен етап във времето неща.

   Няколко двойки отиват в Лас Вегас с намерението да направят отделно ергенски и момински партита на мъж и жена. Тяхната женитба ще стане факт съвсем скоро, ето защо сега е времето за последно забавление като свободни хора. Всичко започва много добре и дошлите да празнуват не се колебаят да грабят с пълни шепи от забавлението, което предлага градът на хазарта. Посещението на нощните клубове, пълните с басейни момичета и казината са непременно включени сред обектите, които на всяка цена трябва да се посетят. Как обаче ще завърши тази луда и купонджийска вечер, в която всеки е решил да се отдаде напълно на удоволствията? Последното посетено място едва ли влиза в сметките на двойките, но те в крайна сметка отиват там. Това е полицейското управление – повече от сигурен белег, не нощта е била пълна с положителни емоции, добро настроение и малко прекаляване. Това може да се случи единствено в град като Лас Вегас.

 

Жанр: КомедияГледано: 85

Мисли като мъж 2