Моят най-добър гей приятел | Date and Switch

Световна премиера: 14.02.2014

Сценарист: Алан Янг

Режисьор: Крис Нелсън

В ролите: Гари Коул, Сара Хайланд, Никълъс Браун, Дрима Уолкър, Дакота Джонсън, Ник Оферман

В романтичната комедия на режисьора Крис Нелсън Моят най-добър гей приятел сюжетната линия се върти около две момчета, които учат в една и съща гимназия. Те са много добри приятели и дават тържествено взаимно обещание. То е свързано с това да загубят девствеността си преди да настъпи абитуриентският бал. Това на пръв поглед изглежда повече от лесно – във всички гимназии, включително и тази, има много хубави момичета за сваляне. Ето защо планът може веднага да бъде приведен в действие. Нещата обаче скоро се объркват напълно, когато става ясно, че едно от момчетата харесва..момчета. В резултат на неговите наклонности той съвсем не е в състояние да загуби девствеността си – поне не по начина, който е имал предвид другото момче. Какво ще се случи преди бала и дали приятелството им няма да се развали?

   Хомосексуалността на единия без съмнение се превръща в сериозна пречка за нормалното изпълнение на плана. По-важно от всичко друго обаче е, че приятелството на двамата младежи е поставено на сериозни изпитания. Дали в резултат на странните си наклонности единият няма завинаги да се отдалечи от най-добрия си приятел и краят на престоя им в гимназията ще завърши по възможно най-лошия начин? Зрителите ще разберат всичките тези неща, но само след като изгледат забавната комедия с участието на Гари Коул, Никълъс Браун и още много други. Две момчета просто искат да не отидат девствени в колежа или университета, в което няма нищо лошо и освен това е лесно за изпълнение. Поне така си мисли единият от тях, който харесва момичета. На какво мнение обаче е другото момче, което харесва представителите от своя пол? През призмата на смеха и забавлението двамата вървят по собствени пътища, които обаче неизменно ще се пресекат. Когато истината излезе наяве, не се знае как ще реагира харесващия момичета. Той може да се засрами от факта, че най-добрият му приятел е гей. Също така обаче може да реши, че приятелството е по-важно от всичко останало.

   Дали предразсъдъците ще окажат своето негативно влияние предвид сегашната ситуация? Може ли трайното и продължително приятелство да прекъсне внезапно заради тази подробност, която е без съмнение малко странна, но в същото време изобщо не е фатална. Моят най-добър приятел е комедия преди всичко за приятелството, което трябва непрекъснато да оцелява, защото е подлагано на трудни изпитания. Как би реагирал някой, когато разбере, че най-добрият му приятел има хомосексуални наклонности? Дали завинаги ще се отдръпне от него или независимо от обстоятелствата, ще продължи да го счита за най-добър приятел? Този филм дава отговор на всички тези въпроси, както и на много останали. Междувременно денят на абитуриентския бал наближава, което означава, че на двамата им остава малко време в гимназията. Всеки от тях възнамерява да я напусне различен, но независимо от това приятелството им на всяка цена трябва да се запази. Ако и двамата не се поддадат на предразсъдъците, тази цел е лесно осъществима.Още филми: http://onlain-filmi.com/moat-nay-dobar-gey-priatel