Монти Пайтън Предимно | Monty Python Live

Световна премиера: 20.07.2014

Сценарист: Греам Чапман, Джон Клийс

Режисьор: Ерик Айдъл

В ролите: Джон Клийс, Тери Джоунс, Майкъл Пейлин, Ерик Айдъл, Тери Гилиам

Цели 33 години след неповторимото шоу, изнесено в Холивуд Боул в Лос Анджелис, звездният състав на Монти Пайтън се завръща с ново представление. Джон Клийс, Майкъл Пейлин и компания са отново тук, за да ни разсмеят по един неповторим начин, на който само те са способни. Менторът им Клийс е добре познат на зрителската аудитория с участието си в незабравимия комедиен сериал Фолти Тауърс, на който е и сценарист. Заедно с останалите питони той ще изнесе едно шоу, което няма основание да считаме за скучно. С какво обаче ще ни изненада звездната актьорска трупа, можем само да гадаем и да се надяваме, че очакванията ни в пълна степен ще се оправдаят. Когато Питоните излязат на сцената, смехът и забавлението са сто процента гарантирани.

   За заглавие на своя спектакъл героите избират многозначителното Монти Пайтън Предимно с допълнението Един падна, петима остават! Втората част на заглавието представлява своеобразен реверанс към незабравимия Греъм Чапман. Макар че той вече не е част от звездния екип, неговият култов образ също ще присъства в шоуто. По всичко изглежда, че питоните ще продължат докато паднат напълно. Ето защо сегашното шоу, макар и цели 33 години по-късно, по всяка вероятност ще бъде на добре познатата ни висота. Повече от три десетилетия е дълъг период и някои неща са променени. Едно от тях е отсъствието на култовия Чапман, но въпреки всичко Питоните ще се справят повече от успешно независимо, че той вече не е в техните редици. За зрителите по целия свят остава единствено очакването от предстоящото комедийно представление. Когато на сцената излезе Монти Пайтън, смехът и забавлението започват. Неповторимите актьори са решили да изненадат многобройните си почитатели с изнасянето на това представление, което със сигурност се очаква с огромно нетърпение и възторг. Дали Клийс и останалите членове на трупата са в същата страхотна форма както преди повече от 30 години. Несъмнено отговорът на този въпрос е положителен и това ще проличи още по време на шоуто.

    Монти Пайтън Предимно в никакъв случай не бива да се пропуска. Това ни дава възможност още един път да изживеем незабравими и прекрасни мигове с едни от най-великите комици на всички времена. Клийс, който е добре познат и с участието си в Луда надпревара, сега отново трябва да демонстрира най-добрите си умения на сцената. Независимо че вече никога няма да са в пълен състав, Питоните не се отказват да правят това, което умеят най-добре – разсмиването на публиката. Дали и този път ни очаква същото незабравимо изживяване, което е назад в историята? Въпреки че са изминали невероятните 33 години, Питоните са отново на сцената и при това са готови да ни демонстрират, че времето не е способно да им отнеме таланта. Затова положителните емоции и смеха са гарантирани дори и за онези, които за пръв път ще се сблъскат с групата, предвождана от неповторимия Джон Клийс.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/monti-paytan-predimno