Най-дългата седмица

Световна премиера: 01.09.2014

Сценарист: Питър Гланз
Режисьор: Питър Гланз
В ролите: Оливия Уайлд, Джанет Монгомъри, Джейсън Бейтман, Били Кръдъп

В Манхатън живеят много на брой богаташи, които си приличат в редица отношения. Един от тях обаче – Конрад Валмонт – се различава коренно от всички тях. Той има практически всичко, за да се чувства спокоен и уверен за своето бъдеще. Момчето разполага с всичките пари на света, но въпреки това не прави нищо съществено и полезно. Вместо това по цял ден седи в хотела, притежаван от неговите родители. Така, имащ възможността да живее в луксозна обстановка, той буквално си пропилява времето. Всъщност този начин на живот е характерен за повечето богаташи. Един ден обаче за Конрад нещата се променят до неузнаваемост, при това в рамките на само една седмица. Защо в ежедневието на Валмонт настъпват такива съществени промени и как ще се справи той с положението, в което изпада най-неочаквано и за самия него.

   Във въпросната седмица Конрад внезапно се оказва изхвърлен на улицата и оставен без нито един долар от наследството на своите родители. И ако той си мисли, че с това проблемите му се изчерпват, значи жестоко се лъже. Отгоре на всичко Валмонт е и лудо влюбен в едно момиче. Изправен пред много сериозни проблеми, младият човек трябва да намери начин отново да подреди живота си. До момента той е свикнал да получава всичко наготово и да не се тревожи за утрешния ден. Ето че сега обаче идва време, когато нещата коренно са се променили. За да накара отново родителите си да му окажат помощ и подкрепа, той ще трябва да преодолее немалко трудности и изпитания. Комедийната драма на режисьора и сценарист Питър Гланз определено трябва да се гледа. Тя ни въвежда в света на едно момче, което нехае за нищо и единственото, което прави по цял ден, е да стои в луксозния хотел на своите родители. Защо обаче всичко за него се променя? Подготвен ли е за най-дългата седмица в живота си, когато наведнъж му се случват три неща. Дали влюбването му в момичето е единствената позитивна страна на нещата и всъщност не е ли всичко останало, което се случва, в резултат на влюбването?

  Манхатън е градът, където никога не е скучно. Много скоро това ще разбере и Конрад, който не е нищо повече от един разглезен богаташки син. И ако досега той е прекарвал времето си в правене на безполезни неща, само за една седмица той минава от другата страна на барикадата. Останал без пари и покрив под главата си, сега младият човек на всяка цена трябва да подреди живота си по начин, който отново да го вкара в правия път. Понякога цената на любовта е твърде висока – не ли тъкмо заради това един богат младеж изведнъж остава без пукната пара? Как ще завърши драмата с немалко елементи на комедия, това ще разберат зрителите, но само след като изгледат продукцията на Гланз. Той се изявява като режисьор и сценарист едновременно и ни пренася в света на богатите. При тях обаче невинаги нещата се развиват идеално.

Жанр: Комедия ДрамаГледано: 26

Най-дългата седмица