Най-гневният мъж в Бруклин | The angriest man in Brooklyn

Световна премиера: 22.05.2014

Сценарист: Даниел Таплитз, Аси Даян

Режисьор: Фил Алден Робинсън
В ролите: Робин Уилямс, Ричард Кайнд, Хамиш Линклейтър, Сатан Фостър, Мелиса Лео, Джеймс Ърл Джоунс, Питър Динклидж, Мила Кунис, Ли Гарлингтан

Един великолепен комик и за съжаление вече покойник е главният герой в тази комедия, озаглавена Най-гневният мъж в Бруклин. Робин Уилямс ни напусна преди кратко време, но едва ли някой е способен да забрави паметните роли, които той направи в киното. Сега той отново е на висота и ни отвежда в Бруклин. Как би реагирал човек, когато разбере, че му остава твърде малко време да живее? Вероятно ще се опита в оставащите месеци да осмисли живота си и да изживее остатъка от него колкото се може по-достойно. Там е работата обаче, че на един мъж му остават само още...90 минути. Ето защо той разполага само с час и половина, ако иска да направи нещо за себе си или своите близки.

   И тъй като от Робин Уилямс може да се очаква всичко, той ни въвежда в своя свят, който ще напусне скоро. Вместо обаче да се отчайва и вайка за това, че не му остава много време, той е твърдо решен да се срещне с всичките си близки. Ето защо той се втурва в един от най-известните квартали на Ню Йорк – Бруклин – с единствената цел да оправи проблемите, които е причинил на всички свои близки. Дали ще успее при положение, че разполага с наистина твърде малко време за действие? Или все пак въпреки всичко той в действителност ще успее да направи живота на близките си малко по-лек и спокоен? Няма как да разберем това, докато не изгледаме поредната невероятна комедия с участието на актьора, станал много популярен и с ролята си на г-жа Даутфайър. Сега той няма да бъде бавачка на собствените си деца, но това не означава, че няма да ни предложи много смях и забавление. Решен на всичко да оправи живота на близките си в последните 90 минути от своя живот, той се превръща в най-гневният мъж в Бруклин.

   Може ли само за час и половина да се оправят проблемите на близките? Това изглежда невъзможна мисия – много по-трудна от тази, която изпълнява Том Круз. Когато обаче главният герой е изигран от Робин Уилямс, зрителите трябва да са готови на всичко. И така, един мъж става най-гневният в целия Брукллин, но въпреки трудното положение, в което се намира, той няма да умре по недостоен начин. Вместо това мъжът си поставя амбициозна цел – да оправи проблемите на близките си, които е успял да им причини. Крайният резултат за зрителите е много смях и забавление, а този филм за пореден път показва колко добър и страхотен актьор е Уилямс. Той неслучайно е определен като един от най-великите комици на всички времена. Заедно с него зрителите ще се пренесат в света и ежедневието на Бруклин, където най-гневният мъж в квартала се втурва на последно посещение при най-близките си, за да опита да разреши причинените от него проблеми.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/nay-gnevniat-mazh-v-bruklin