Нека сме ченгета

Премиера в България: 22.08.2014

                Сценарист: Люк Грийнфилд, Никълъс Томас

                Режисьор: Люк Грийнфилд

                В ролите: Роб Ригъл, Патрисия Френч, Деймън Уейънс-мл., Ана Колуел, Джеймс Д'Арси, Анди Гарсия, Минди Робинсън, Джейк Джонсън, Нина Добрев

   В най-новият филм за двойка полицаи Нека сме ченгета има едно особено обстоятелство. То е свързано с факта, че всъщност двамата герои изобщо не са полицаи. Всъщност те са двама приятели, чийто живот им се струва скучен и еднообразен. Ето защо те търсят начини, с които да го направят поне малко по-интересен. Такава възможност им се открива скоро – едно костюмено парти. За него двамата решават да се маскират като полицаи и много скоро се превръщат в истинската сензация на квартала. Докъде обаче ще стигне тази тяхна шега и няма ли да ги въвлече в големи проблеми?

   Когато „ченгетата” се забъркват с истински мафиоти от подземния свят и детективи с мръсни намерения, играта за тях определено загрубява. Сега, когато вече са се набъркали в тази каша, те на всяка цена трябва да се измъкнат невредими. При това е препоръчително да го направят колкото се може по-скоро. Насред истинския екшън двамата трябва да показват фалшивите си значки, но докога ще успяват да заблуждават врага? В тази невероятна екшън комедия зрителите ще видят двама приятели в пълния им блясък, когато са решили да направят живота си по-интересен. Това може и да им коства известни рискове, но за сметка на това всички зрители ще се забавляват безкрайно много с техните приключения.

 

Жанр: Комедия ТрилърГледано: 157

Нека сме ченгета