Непобедимите 3

Премиера в България: 15.08.2014

Световна премиера: 15.08.2014

Сценарист: Ричард Уенк, Дейв Калахам, Силвестър Сталоун

Режисьор: Патрик Хюз

В ролите: Силвестър Сталоун, Ранди Котур, Тери Крюз, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Келси Грамър, Мел Гибсън, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Уесли Снайпс, Долф Лундгрен, Арнолд Шварценегер, Ронда Роузи, Натали Бърн

За Барни, Кристмас и останалата част от звездния екип на Непобедимите настават трудни времена в третата част от поредицата. Предвождани от двамата си лидери, в ролите на които са съответно Сталоун и Стейтъм, групата се изправя пред сериозен проблем. Техният стар противник Конрад Стоунбанкс отново се появява на сцената, въпреки че е...убит. Така поне си мисли Барни, който лично е видял сметката на опасния противник. Причина за раздора в техните отношения настъпва, след като Конрад става безкрупулен търговец на оръжие. Ето защо Барни и останалите решават да го прогонят от своите редици. Почитателите на поредицата със сигурност знаят тези неща много добре. Сега обаче Конрад се завръща от отвъдното за да търси единствено отмъщение.

   От своя страна обаче Барни също не стои със скръстени ръце. Вместо това той привлича в състава на екипа си нови бойци, които са млади и изключително добре подготвени в техническо отношение. Само с вливането на свежа кръв в редиците на Непобедимите може да бъде победен опасният Конрад. Сега предстои последният титаничен сблъсък, който представлява своеобразен двубой между възпитаниците на старата школа и високо технологичните познания на младостта. Това е битката, която е най-лична за Непобедимите от всички, водени досега? Как ще завърши в крайна сметка двубоя между Сталоун и Гибсън. Ще бъде ли това краят на Непобедимите или за тях тепърва предстоят нови и славни времена. Когато на едно място са събрани такива известни актьори, екшънът е нещо повече от едно вълнуващо изживяване. Звездният актьорски състав отново оправдава очакванията за много екшън и бой, която е типична сюжетна линия за повечето от филмите с тяхно участие. Сега, когато Конрад се завръща от отвъдното и на всяка цена иска пълното унищожение на Непобедимите, те трябва да отговорят по подобаващ начин.

   Задава се истинска екшън буря, в която един срещу друг излизат врагове, доскоро били в приятелски отношения. Барни или Конрад – това е основният въпрос, който си задават всички. И двамата са добре подготвени и разполагат със средства за водене на войната. Накрая обаче винаги побеждава по-добрият. Дали Сталоун или Гибсън ще ликуват след края на войната, това става ясно едва на финала на филма. До неговото идване обаче ни очакват незабравими екшън сцени, в които актьорите от филма се чувстват напълно в свои води. За Непобедимите е от съществено значение да спечелят тази битка, защото по този начин за пореден път ще докажат своята мощ и сила. От своя страна Конрад се чувства прецакан, ето защо идва с единствената цел да отмъсти на „убиеца” си. Какъв ще е отговорът на Барни и ще приеме ли той хвърлената ръкавица? Не е ли вече прекалено стар за подобни съприкосновения? Явно отговорът е отрицателен, защото той събира в групата си млади и опитни бойци. Именно на тях ще разчита Барни да не го подведат и този път окончателно да накажат Конрад.

 

 

 

 

Жанр: ТрилърГледано: 592

Непобедимите 3