Невероятният Спайдърмен 2 | The amazing Spiderman 2

Премиера в България: 18.04.2014

Световна премиера: 18.04.2014

Сценарист: Джеф Пикнър, Алекс Кърцман, Роберто Орси

Режисьор: Марк Уеб

В ролите:  Андрю, Гарфилд,Крис Купър, Джейми Фокс, Сали Фийлд, Шайлийн Уудли, Мартин Шийн и др.

Едва ли някой от почитателите на човека паяк има съмнение по отношение на това коя е най-важната и значима битка в неговия живот. Това, разбира се, е битката с него самия. Всъщност Спайдърмен е принуден да води нелек и труден двойнствен живот. Когато сложи костюма и маската, той е героят човек паяк, който единствен може да защити многобройните жители на Ню Йорк от злодеите, които непрекъснато го атакуват и подлагат на сериозни изпитания. Едновременно с това обаче паякът живее живота и на обикновения Питър Паркър, който в настоящия филм ще достигне до едно от най-важните и съдбоносни открития в живота си. Откритието е свързано с факта, че срещу него ще се изправи един изключително мощен и опасен враг. Враг, който той може и да не успее да победи.

   Андрю Гарфилд изпълнява ролята на невероятния човек паяк. Да си Спайдърмен е повече от възторжено и вълнуващо. Само той може без абсолютно никакви проблеми да се размотава по цял ден и да прелита с помощта на паяжините от една висока сграда до друга, при това без абсолютно никакви проблеми. Също така той прекарва дните си с красивото момиче Гуен, в ролята на която влиза невероятната Ема Стоун. Естествено, докато е с Гуен, човекът паяк приема образа на Питър Паркър. В лицето на човека паяк жителите на Ню Йорк имат вероятно най-добрия защитник, който денонощно бди над тях и не позволява на злите и опасни чудовища да осъществят своите опасни намерения. Един ден обаче се появява Електро, който се изиграва от друг култов актьор – Джейми Фокс. Тогава идва времето, когато Паркър ще се изправи срещу най-опасния си и коварен враг от всички, които е успял да победи до момента. Също така Паркър ще открие още едно много важно нещо, което може да му бъде и от полза за крайния изход от титаничния сблъсък с Електро? Какво всъщност научава Спайдърмен и най-важното – как ще го използва по начин, който да му донесе дивиденти?

   Ето какво всъщност научава Паркър. Когато неговият стар приятел Хари Озбърн се завръща, става ясно, че всички врагове на човека паяк имат една обща черта помежду си. Тя се нарича Озкорп, но какво означава? Сега, след като прави това важно откритие, ще се промени ли по някакъв начин света на човека паяк или той ще си остане все същият безгрижен на пръв поглед симпатяга, който си лети от сграда на сграда? Без съмнение Електро е враг, който разполага с огромна мощ. Това може не само да затрудни съществено Спайдърмен – преди всичко може да коства собствения му живот. Как ще се справи с това несъмнено най-страшно предизвикателство в живота си и ще успее ли да докаже, че той е най-силният в Ню Йорк от редиците на доброто? Отговорът на този въпрос ще стане ясен на зрителите, но първо те на всяка цена трябва да изгледат продукцията, озаглавена Невероятният Спайдърмен 2.Още филми: http://onlain-filmi.com/neveroatniat-spaydarmen-2