Нощ за почивка на мама | Mom’s night out

                Режисьор: Андрю Ървин, Джо Ървин

                В ролите: Сара Дрю, Шон Астин, Патриция Хийтън, Трейс Адкинс, Дейвид Хънт, Логан Уайт, Хари Шам Джуниър, Аби Коб, Робърт Амая и др.

 

   В Нощ за почивка на мама три жени най-накрая решават да разпуснат, изморени до крайна степен от съпружеските си задължения. Всеки ден трите красиви жени съвестно изпълняват домакинската работа, гледането на децата и всичко останало, което съпътства живота на една жена. Дали обаче решението децата и съпрузите да се оставят без надзор е най-правилното? Няма ли така дълго чаканата женска вечер да се превърне в кошмар – смешен и много забавен? Алисън и двете нейни приятелки вече са се приготвили за излизане. Те са облекли секси рокли, обули са токчета и са се гримирали. Остава им само да излязат и да се отдадат на забавлението, което напълно заслужено им се полага. За съжаление съдбата има коренно различни планове..

  Отивайки на ресторант, трите жени на първо време възнамеряват да изпият по еди коктейл и да си поговорят за свои неща. Когато обаче единият от съпрузите изгубва детето, това слага началото на най-дългата нощ в живота на главните героини. Веднага щом научават за възникналия инцидент, трите жени решават да се включат в търсенето. Това те правят поради простата причина, че само със съвместни усилия проблемът ще се разреши. Къде обаче  е детето и колко време ще отнеме неговото намиране? Вместо нощ за почивка на мама, вечерта се превръща във време за търсене на изчезнали деца. При това тя продължава по-дълго, отколкото могат да понесат нервите на всеки един от героите. Как ще завърши всичко за тях и ще се намери ли детето? Дали ще остане време за женската вечер или тя вече се е превърнала в недостижима илюзия? За да разберем отговорите на този и още много други въпроси, трябва да изчакаме края на невероятно свежата комедия с участието на Сара Дрю, Патриция Хийтън и много други.Още филми: http://onlain-filmi.com/nosht-za-pochivka-na-mama