Операцията 2 | The raid 2

Сценарист: Гарет Еванс

                Режисьор: Гарет Еванс

                В ролите: Марша Тимъти, Казуки Китамура, Рюхей Мацуда, Ико Уайс, Тио Пакусодево, Джули Естел, Сесеп Ариф Рахман, Алекс Абад

 

   Добре познатият на всички Рама от първата част на филма сега е отново е в главната роля. Той пак ще се изправи срещу редица трудности и изпитания, които на всяка цена трябва да преодолее. Това е единственият възможен начин да продължи да си върши съвестно работата. Веднага след случилите се събития в първия епизод, наречен Изкуплението, Рама успява да се добере до Джакарта и да проникне като агент под прикритие в структурите на една от най-опасните и безмилостни престъпни организации. Хората в нея са пряко отговорни за измислянето и осъществяването на редица корупционни схеми, които трябва да се разбият. Едновременно с това обаче Рама има и друга, също толкова важна задача. Тя се състои в откриването на къртиците на престъпниците, които със сигурност работят някъде из многобройните полицейски управления.

   С какво ще се сблъска Рама, докато трае изпълнението на неговата мисия? Има ли вероятност част от къртиците да се окажат негови близки приятели? Най-важно е обаче той да остане жив, защото няма друг начин да се изобличат престъпленията на групировката. Много скоро за Рама нещата се усложняват до възможно най-лошия сценарии. Когато неговото семейство е взето на прицел от бандитите, за него не остава нищо друго, освен да ги унищожи напълно. Той ще трябва да се бори сам срещу всички, а това определено няма да е лека задача. Когато противникът се състои от много добре обиграни професионалисти, които не се колебаят да убиват, рискът за живот е нещо неизменно. Единствено Рама обаче може да се противопостави на организацията и да направи обществено достояние корупционните схеми, с които тя се занимава от дълго време. Предстои ни да гледаме един пълен с напрежение криминален трилър, който обещава да държи зрителската аудитория в постоянно напрежение до самия край. Ето защо той не трябва да се пропуска.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/operatsiata-2