От 21 нагоре | 21 and over

Премиера в България: 01.03.2013

Световна премиера: 01.03.2013 

Сценарист: Джон Лукас, Скот Мур

Режисьор: Скот Мур, Джон Лукас 

В ролите: Джонатан Келтц, Джъстин Чон, Майлс Телър, Сара Райт, Скайлър Остин и др.

Скот Мур и Джон Лукас са безспорно едно от най-успешните дуо сценаристи на 21 век. Двамата са създатели на култовата комедия Последният ергенски запой, която със сигурност са гледали много хора по целия свят. Сега те правят и първия си режисьорски дебют със създаването на също така страхотната комедия от 21 нагоре. С какво изненадват двамата своите многобройни почитатели? Всъщност те отново са на очакваното високо ниво и въвеждат зрителите в един свят, където смехът, забавните моменти и вулгарните изцепки са нещо напълно нормално. За всичко са виновни трима приятели, които по принцип нямат намерение да се напиват. Тъй като единият от тях е рожденик, те решават просто да изпият по няколко бири и да се приберат рано вкъщи.

   Това се налага поради обстоятелството, че главният герой Джеф Чанг на следващия ден трябва да се яви на много важно интервю за работа. Той е студент отличник и сега има шанса да направи кариерата, за която винаги е мечтал. Ето защо при излизането си с двамата приятели той изрично ги предупреждава, че няма да има запой до сутринта. Дали обаче нещата ще се развият според очакванията на приятелите или много скоро, под въздействието на алкохола, ще последват поредица от вулгарни изцепки, пиянски глупости и други подобни? Когато зад създаването на продукция сои дуото Мур-Лукас, отговорите на тези въпроси изглеждат ясни за зрителите. Случва се точно това, което в никакъв случай не трябва да става – и тримата се напиват до безпаметност и се отдават на секс, разврат и много глупости. Джеф със сигурност дълго време ще помни своя 21-ви рожден ден – това е възраст, на която в Америка младежите стават пълнолетни граждани. По-важен обаче изглежда въпросът ще успее ли да се яви навреме и в кондиця на интервюто, което е насрочено за следващия ден? Докато е пиян, той едва ли има сериозни опасения по този въпрос, но когато сутринта дойде..

   Едно тихо и кротко излизане – поне според предварителните планове – прераства в бурна пиянска нощ, в която предимно преобладават секса, разврата и различните други разхищения. На това са способни единствено Джеф и неговата компания, които могат да погълнат големи количества алкохол и да сътворят неща, за които някои хора по всяка вероятност не могат и да си помислят. В тази изключително щура и забавна комедия създателите на Последния Ергенски запой са отново на висота и ни демонстрират пълния си блясък. Ще може ли един студент с отличен успех да вземе интервюто или поради прекалено многото количество алкохол ще изпусне шанса на живота си? Какво ще сътворят тримата и колко от нещата ще помнят? Това са само част от въпросите, отговорите на които ни разкриват създателите на от 21 нагоре. За Джеф този ден е съдбоносен – той навършва пълнолетие и може да направи блестяща кариера, но до сутринта, когато ще се провежда интервюто, има толкова много време...Още филми: http://onlain-filmi.com/ot-21-nagore