Отбранителна линия | Homefront

Режисьор: Гари Фледър

Сценарист: Силвестър Сталоун
В ролите: Джейсън Стейтъм, Джеймс Франко, Уинона Райдър, Кейт Босуърт, Франк Грило, Рейчъл Лефевр, Криста Кембъл

Премиера в България: 06.12.2013

Фил Брокър е името на героя на култовия Джейсън Стейтъм, добре познат на кино аудиторията с участието си в поредицата Транспортер. Настоящият му герой е бивш член от отдела за борба с наркотици, който е твърдо решен да остави далеч назад своето минало. За целта заедно със семейството си пенсионираният агент се мести в малък и спокоен град в провинцията. Вместо обаче очакваната спокойна обстановка, Фил заварва коренно различна картина. Градчето се оказва свърталище на престъпници и трафиканти, като повечето от тях работят за местния тежкар и ръководител на банда Гейтър. В ролята на Гейтър зрителите ще видят актьора Джеймс Франко. Жестокостите и престъпленията запълват по-голямата част от деня в малкия град, където Брокър се надява да намери спокойствие за себе си и своите най-близки хора.

   Скоро животът на цялото му семейство е поставен в опасност и затова Фил е принуден отново да разчита на уменията, които в миналото му са помагали да се справи успешно с редица престъпни контингенти. Преди години заради същите тези умения той успява да се утвърди като един от най-добрите в редиците на ДЕА – отделът за борба с наркотиците. Гари Фледър е режисьор на този култов криминален екшън, като той има и други успешни и популярни продукции. Сред тях са Нито дума и Целуни момичетата, като и двата филма се превърнаха в безспорни хитови продукции. Сценарият пък е написан от Силвестър Сталоун. Когато в основата на един филм стои Рамбо, няма как той да е скучен. Зрителите могат да очакват много екшън и бойни сцени, масови престрелки и динамични и напрегнати моменти. Така накратко може да бъде описан Отбранителна линия, дело на двама изтъкнати майстори в областта на киното. Как един баща ще се справи със задачата да спаси дъщеря си от набезите на бандитите? Ще съумее ли едновременно с това да спаси и съпругата си или ще се окаже безпомощен пред многократно превъзхождащите го престъпници? За познавачите на Стейтъм отговорът е повече от ясен.

    Фил Брокър не обича да го разгневяват провинциални тежкари и той ще им покаже какво се случва на тези, дръзнали да му се изпречат на пътя. Когато животът на дъщеря му е поставен под заплаха, той показва лице от своето далечно минало. Сега, когато на сцената отново излиза агент Брокър, едва ли някой може да му се противопостави. В разгара на възникналия конфликт един по един местните бандити ще подвиват опашки, но за Брокър няма да има спокойствие, докато окончателно не прочисти града от утайката. Той отново ще покаже уменията, които са му позволили да се задържи толкова дълго в Отдела за борба с наркотиците. Малкият провинциален град скоро се превръща в арена на война между два враждуващи лагера. От едната страна са местните бандити, които са убедени, че няма кой да им се пречка. От другата е само един човек, но той е силен колкото цяла армия.

               

               Още филми: http://onlain-filmi.com/otbranitelna-linia