Отмъщение по женски | The other woman

Премиера в България: 25.04.2014г
Сценарист: Мелиса Стак

Режисьор: Ник Касаветис

В ролите: Камерън Диас, Лесли Ман, Николай Костер - Валдау, Тейлър Кини, Кейт Ъптан, Дон Джон

Лесли Ман, Камерън Диас и певицата Ники Минаж са само част от имената на актьорите, които взимат участие в невероятната комедия на Ник Касаветис Отмъщение по женски. Диас играе ролята на изключително красива и уверена в себе си жена, която на пръв поглед няма от какво да се оплаква. Тя има приятел, перфектен в редица отношения. Много скоро обаче жената прави откритието, че той далеч не е това, за което се представя. Оказва се, че всъщност той тайно се среща с други жени. Освен това е женен за друга и въпреки всичко води този живот на плейбой. В ролята на мъжа е Николай Костер, който много скоро ще се окаже мишена на най-грандиозното отмъщение по женски. Дали подозира какво му се готви или си живее в собствения розов свят?

    Диас и Лесли Ман са в основата на подготвяното отмъщение, жертва на която е Костер. Ман изпълнява ролята на съпругата рогоноска, но когато с Диас се запознават, те не се скарват за чувствата му. Вместо това са твърдо решени да му дадат урок, който той по всяка вероятност ще помни дълго време и дори няма да забрави. В какво се състои отмъщението по женски? Целта е Костер да бъде унижен по такъв начин, че никога повече да не си помисля да се занимава и с двете. През призмата на смеха и забавлението, комедийният филм ни представя трите основни персонажа, всеки от които ще има роля в отмъщението. Но докато двете жени са в ролята на отмъстителки, то Костер е жертвата. Той определено няма да се почувства добре, когато планът за отмъщение бъде приведен в действие. Никой обаче не може да избяга от две жени, твърдо решени да покажат на какво са способни в случаите, когато е засегнато тяхното достойнство. Ето защо това отмъщение ще бъде не само унизително, но в същото време ще подложи Костер на много изпитания и неловки ситуации.

     Един мъж лъже дълго време жена си и приятелката си. Скоро обаче тайната му е разкрита и от този момент започват поредица от смешни и забавни моменти. Вместо да се карат за него или да страдат в резултат на измамите му, Ман и Диас се заемат да изготвят отмъщение по женски, което да постави плейбоя на място. Какво му подготвят и дали ще успеят да осъществят плана си докрай, това става ясно едва в края на продукцията. Тя на всяка цена трябва да се гледа от зрителите, които искат да видят качествен и стойностен филм. Когато Диас е в главната роля, няма начин филмът да не предизвика позитивни отзиви и да не зареди зрителите с добро настроение. Може ли жертвата на отмъщението да избяга от подготвяния му капан или вече е твърде късно да поправи сторените грешки? Докато живее в света на хубавите жени, той дори не подозира, че много скоро върху главата му ще се стовари лавина.Още филми: http://onlain-filmi.com/otmashtenie-po-zhenski