Пътят на срама | Walk of shame

Световна премиера: 24.04.2014

Сценарист: Стивън Брил

Режисьор: Стивън Брил

В ролите: Уили Гарсон, Лари Джилиърд-мл., Джилиан Джейкъбс, Оливър Хъдзън, Джеймс Марсдън, Елизабет Банкс, Били Бар

Мегън Майлс е красива и амбициозна репортерка, която има една мечта. Един ден тя иска да стане водеща на централната емисия новини. Ето защо момичето е готово на всичко, за да изпълни докрай своите планове. Всичко обаче коренно се променя за нея, когато една вечер тя излиза да се забавлява заедно с още няколко приятелки. В разгара на вечерта Мегън среща красив млад мъж, с когото впоследствие прекарва цялата нощ. На сутринта тя на всяка цена трябва да се яви на интервю за работа, от което зависи по-нататъшното развитие на нейната кариера. Със събуждането си обаче младото момиче изпада в изключително неприятна ситуация. Оказва се, че тя е напълно ограбена.

   Колата, мобилният телефон, документите са самоличност и парите на Мегън ги няма. От този момент нататък започва комедията, в която главен герой е репортерката. Как ще се справи тя с предизвикателството да се яви на интервюто при положение, че дори няма дрехи на гърба си. Тя има само осем часа, а освен това се намира някъде в покрайнините на Лос Анджелис. Уличните престъпници и проститутките са само част от проблемите, пред които Мегън се изправя. Допълнително ситуацията се усложнява, когато в случая неизбежно се стига до намесата на полицията. В центъра на събитията е и таксиметров шофьор. С всичко това Мегън Майлс трябва да се справи за осем часа. През тях тя ще извърви пътят на срама, готова на всичко да се яви на интервюто и да бъде одобрена за поста, за който кандидатства. Много смях и забавление очакват всички, които гледат тази комедия. Едно рутинно излизане с приятелки може да промени живота на всеки коренно, при това за кратко време.

   Мегън едва ли е предполагала, че ще попадне в такава ситуация. Когато обаче тя става действителност, на нея не остава нищо друго, освен да намери благоприятен изход. Следват поредица от комични и забавни моменти, в които са замесени много хора. Независимо от трудностите обаче за момичето е от съществена важност да се яви навреме за интервюто за работа. То може да сбъдне дълго заветната мечта да се превърне във водеща на новинарската емисия. Кой обаче е тайнственият и непознат мъж, с когото тя прекарва нощта и защо става жертва на обир? Сам ли работи непознатия или зад гърба му стои цяла банда обирджии? Докато се опитва да разбере всичко това, Мегън междувременно трябва да стигне навреме за интервюто. Проблемът е, че не разполага дори с дрехи на гърба си. Как ще излезе от създалата се ситуация? Ще се яви ли в този си вид на интервюто или все пак всичко за нея ще се нареди в края? Забавлението и смехът са гарантирани, а главните „виновници” за това са Мегън и останалите персонажи от комедията Пътят на срама. През призмата на забавлението и комичните моменти, тя показва на какво е готова една млада жена, за да реализира успешно мечтаната си кариера

Още филми: http://onlain-filmi.com/patat-na-srama