Пещерняци | Cavemen

Световна премиера: 12.12.2013
Сценарист: Хершел Фабер

Режисьор: Хершел Фабер

В ролите:Скайлър Остин, Алексис Нап, Камила Бел, Чад Майкъл Мърей, Джейсън Патрик, Кени Уормалд, Чести Балестеръс

Комедийният филм с немалко драматични моменти Пещерняци е с участието на Скайлър Остин,Камила Бел и Чад Майкъл Мъри. Дийн и Джей са двама добри приятели, които живеят в изоставен склад. С общи и съвместни усилия те са успели да го превърнат в помещение, което е техен подслон. Макар че импровизираното жилище се намира в един от най-артистичните райони на Лос Анджелис, ежедневието на пещерняците не се променя кой знае колко драстично. И така, докато се опитват да си намерят добре платена работа и да осигурят спокоен живот за себе си и своите момичета, двамата приятели стигат до важни заключения, които могат да окажат влияние в живота им.

    На първо място не прозират, че животът на хората в активна възраст е много по различен от това, което те двамата са си представяли. Едновременно с това обаче те стават и свидетели на последствията, които носи със себе си истинската и силна любов. Филмът представлява своеобразен разказ за израстването в личен план и за реалностите на непредсказуемите отношения в любовта. Дали Джей и Дийн ще успеят да се реализират или цял живот ще си останат пещерняците от склада? До какви заключения ще достигнат двамата, когато застанат очи в очи с жестоката действителност? Макар и комедиен, филмът отправя красноречиво послание към зрителите и ги кара да преосмислят редица неща, които те си мислят, че знаят. Водейки своя живот на пещерняци, двамата постоянно търсят начин да си подредят живота. Макар да живеят в артистичен район, никой обаче не ги забелязва. Сега, когато са навлезли във важен етап от живота си, те трябва да се сблъскат с непознати неща. Преди всичко представата им за живот е коренно различна, но те трябва бързо да променят своите поведение и нагласи. Само това ще им осигури живота, за който те отдавна мечтаят. Също така трябва да мислят и за момичетата, с които са обвързани. Едновременно щастливи от любовта и притеснени за бъдещето, пещерняците на всяка цена трябва да премахнат тревогите от гърба си.

   Дали обаче ще им бъде толкова лесно или все пак те цял живот ще живеят в склада, превърнат с общи усилия в жилищно помещение? Макар и филмът да е предимно комедия, през призмата на забавните моменти сценаристът успява да надникне в света на хора, които търсят пътища за реализация. Те са съпроводени с много трудности от различен характер, за чието преодоляване понякога не са необходими само упоритост и амбиция. Могат ли две момчета, които цял живот са били пещерняци, най-после да се откъснат от оковите на съдбата и да се реализират като пълноценни личности на обществото? Или над тях като злокобна сянка ще тегне нещастието и липсата на късмет, които ще ги върнат отново в склада? Невероятен филм, в който щастието на влюбените се преплита със страха от неизвестното на неуспелите. Лос Анджелис не е винаги Града на ангелите, за който всички го мислят. Там живеят и хора, за които пътят към върха е труден.

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/peshternatsi