По реда на изчезване | Kraftidioten

Режисьор: Ханс Петер Моланд

                В ролите:  Стелан Скарсгард, Якоб Офтебро, Кристофер Хивджу, Биргита Йорт Сьоренсен, Тобиас Зантелман, Бруно Ганц, Сергей Трифунович, Пал Свере Валхейм Хейген, Петер Андерсон, Андерс Баасмо Кристиансен и др.

 

    По реда на изчезване е невероятна екшън комедия, която със сигурност ще направи добро впечатление на почитателите на продукциите от такова естество. Ханс Петер Моланд се изявява като режисьор и го прави по доста успешен начин. В центъра на сюжета е Нилс, който по професия е шофьор на снегорин. Това е несъмнено тежка и уморителна работа, но за мъжа няма нищо по-хубаво от това да изпълнява задълженията си. Трудейки се неуморно от сутрин до вечер, той разчиства норвежките пътища и планински проходи и помага на останалите да се придвижват по-лесно. Безспорните заслуги в работата му скоро му донасят престижната награда мъж на годината. Дали обаче Нилс ще може дълго да се радва на това признание?

    Всъщност наградата е последното нещо, за което му се налага да мисли. Скоро след като е почетен подобаващо за своята работа, Нилс научава жестока новина. Тя е свързана със сина му, който умира в резултат на поемането на голямо количество наркотици. Такава ли е обаче истинската причина за смъртта на момчето или има много неща, които се пазят в тайна? Нилс упорито отказва да приеме версията, която му се предоставя. Решен на всяка цена да разнищи ситуацията, той предприема собствено разследване. Подобен ход несъмнено е много дързък, но нима опечаленият баща има друг избор? Докъде ще го отведе разследването и най-важното – няма ли да се появят преки опасности и проблеми? За да разберем всичко това, за нищо на света не бива да изпускаме един от най-добрите екшъни за годината. В него участват Кристофер Хивджу, Стелан Скарсгард и още много други актьори. В Норвегия ще стане доста напечено, когато работникът на снегорин тръгне по дирите на убийците на сина си и започне да всява страх.Още филми: http://onlain-filmi.com/po-reda-na-izchezvane