Под прикритие сезон 1

Световна премиера: 17.04.2011

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова

Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов

В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайков

Под прикритие е култов криминален български сериал, който още с първите си епизоди заинтригува родната аудитория. В основата на сюжета е едно люлинско момче, което е син на крадец и измамник. Принуждаван постоянно да краде и мами още от малък, той отлично усвоява тези умения. Именно това го прави идеален за задачата, която му поставя неговият началник. Мартин Христов трябва да влезе под прикритие в групировката на мафиота Петър Туджаров-Джаро. Той е бивш полицай и колега на Емил Попов – началникът на Мартин. Сега обаче Джаро е гангстер, който няма никакви скрупули. За да го залови, Попов прибягва до тази решителна стъпка. Мартин се внедрява в групировката не без помощта на своя приятел от затвора Здравко Киселов по прякор Косъма. Марто е бил в затвора по поръчка на Попов, за да се научи да мисли като престъпник. Той преминава през сериозно обучение, включително и как да заблуждава детектора на лъжата.Когато влиза в средата на Джаро, той е вече истински „престъпник”

  Още в първите епизоди за Марто се откриват редица възможности, с които да уличи Джаро в достатъчно тежки престъпления. По време на нелегални боеве, в които той се бие от името на Туджаров, Попов успява да вкара подслушвателно устройство в залата. Докато е там, той успява да чуе разпределението на пазара на наркотици, което правят всички босове. Точно когато показва записът на главния секретар обаче, се оказва, че е без звук. Каква е причината? Тя е повече от очевидна – някой от подчинените на комисаря е къртица на Джаро. Сега за Попов става трудно – той трябва да открие къртицата и едновременно с това да запази мисията на Мартин в тайна. За Марто също става много напечено – той се влюбва в момичето на Джаро Съни. Освен това дясната ръка на мафиота Иво Андонов не харесва Мартин още от неговото пристигане. Враждата между двамата е очевидна, още повече, че полицаят под прикритие все повече се издига в очите на новия си шеф.

   Първият сезон на Под прикритие запознава зрителите със събития, случващи се постоянно в престъпния свят. Много от епизодите са базирани на действителни случки, съпътстващи миналите години, когато престъпността е била на изключително високо ниво. Комисар Попов решава да внедри момчето от Люлин при Джаро, защото това е единствената възможност според него, която му дава някакви шансове да го уличи в престъпления за дело. Дали Мартин ще успее бързо да приключи задачата или тепърва трябва да свиква с постоянния страх за живота си и огромното напрежение? Останалите членове от бандата са Росен Гацов – Куката и Близнаците Тишо и Ники, които обаче не са истински братя. За Марто настъпва нов етап от живота, в който той трябва да бъде едновременно полицай и престъпник. Справяйки се успешно със задачите си, той все повече се доближава до това да измести Андонов като най-доверения човек на Джаро.

           

 

 

 

 

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/pod-prikritie-sezon-1-1