Под прикритие сезон 2

Година: 2012

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова

Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов

В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайков

Хитовата криминална българска сага Под прикритие е още по-динамична и интересна в своя втори сезон. В него влизат нови герои, които имат огромно влияние за развитието на нещата в подземния свят и този в силите на реда. Александър Миронов, в ролята на когото е Христо Мутафчиев, пристига със самолет в страната, за да си разчисти старите сметки с Джаро. Той вербува в неговата организация свой доверен човек, на име Антонов. В неговата роля пък влиза Георги Стайков, останал завинаги в българското кино с ролята си на Ростислав от филма Вчера. Така Миронов успява сериозно да разклати организацията на Джаро.

   Той стига дори до там, че Антонов успява да убеди Джаро да плати за строежа на пътна отсечка. Материалите обаче са некачествени и така Джаро загубва много пари. Освен това страната е разтърсена от убийството на депутата Борис Желев. За да разплетат случая, Попов и неговият екип привличат в лагера си полицаят от отдел Убийства Момчил Нешев. В неговия образ влиза незабравимия и вече покоен Чочо Попйорданов. Героят му не е като другите ченгета, а е твърд и не се колебае да действа строго и когато се налага, със сила. Благодарение на нестандартните му методи при разпит той успява да насочи колегите си към сериозна следа в разследването на политическото убийство. Нешев внася нов стил в отдела на Попов и много скоро се превръща в неговия най-доверен човек. Попов обаче все още не е казал на никого, че има внедрен полицай под прикритие в бандата на Джаро. Междувременно Иво Андонов се е отцепил и вече е станал много влиятелен из софийските улици. Враждата между него и Джаро все повече се задълбочава. Кой от двамата ще успее да се възползва от обстоятелствата и какво ще им струва това? Миронов обаче също не стои със скръстени ръце.

    Когато Джаро научава, че Миронов е жив, той отива на посочения адрес. По същото време обаче там са Попов и Нешев, които Миронов взима за заложници. Сега, когато си мисли, че е въпрос единствено на време да ги убие и да се оттърве от свидетели, Миронов разкрива цялата схема, с която Джаро е станал престъпник. Междувременно той се е срещнал и с Мартин. Точно преди да разкрие тази подробност обаче, именно Мартин успява да го застреля. Нешев, който е през цялото време в безсъзнание, накрая успява да види Марто и така в него се пораждат съмнения. Верен на твърдия си стил, въпреки убежденията на Попов, той обявява Марто Боксьорчето за национално издирване. В последната серия от сезона Марто е арестуван от Нешев по обвинение в убийство, докато Джаро и цялата му банда с изключение на Куката също е в затвора. Те са признати за виновни в резултат на показанията, които Мартин дава като анонимен свидетел.

Жанр: КомедияГледано: 139

Под прикритие сезон 2