Под прикритие сезон 3

Година: 2013

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова

Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов
В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайков

В третия сезон на Под прикритие Джаро е вече в затвора, където излежава присъда по обвинение в организиране на престъпна група. Междувременно неговата бивша дясна ръка Иво Андонов е пълновластен господар на софийските улици и морските курорти. В отдела на комисар Попов временно ликуват след развоя на събитията с Туджаров. Попов обаче има да решава сериозни проблеми, свързани с арестуването на Мартин. Каквото и да прави, той не може да убеди Момчил Нешев в невинността му. Познавайки твърдия му и непреклонен характер, комисарят най-накрая признава на Нешев истинската роля на Христов. Марто обаче е сериозно разгневен, когато научава за разкриването на тайната пред Нешев.

   Той е твърдо убеден, че полицаят от отдел Убийства е подкупен и рано или късно ще го предаде.Междувременно Андонов събира на среща босовете, с които иска да уточни много важно нещо. Той е разбрал, че има предател, който работи зад гърба му с турската мафия. Оказва се, че това е Мазния, който Андонов хладнокръвно убива с вилица пред останалите. В същото време предстои размяна на наркотици по морето. След освобождението си от затвора Марто е вече там, където очаква пристигането на Попов. Комисарят обаче преценява да остане в София и да следи ситуацията около Джаро. На свое място той изпраща Нешев, но по време на престрелка с гангстерите той е ранен смъртоносно. Издъхвайки в ръцете на своите колеги, отделът на Попов губи един от най-ценните си и кадърни полицаи. Сега без него разбиването на организацията на Андонов става още по-трудна. Той вече е успял да организира опит за отравянето на Туджаров, който е неуспешен. Веднага щом е освободен от домашен арест, Джаро решава да отвърне и праща близнаците да убият майката на Иво. Враждата между тях пламва с нова сила и продължава до самия край на сезона.

    Междувременно Косъма и Куката са вече част от екипа на Иво. За Мартин също има доста работа за вършене. Той се озовава на точното място в Боровец, където Андонов е събрал данъчните на среща. В замяна на това да не му проверяват доходите, той им е осигурил компаньонки. Една от тях е приятелката на Зори, дъщерята на Попов, която се казва Ася Пандева. Тя моли Зори да отиде с нея на Боровец, но и двете не знаят за същността на срещата. Когато е помислена за проститутка и пожелана от клиент, Зори тръгва да бяга  и е спасена от Мартин. Попов най-накрая успява да разбере кой е къртицата в отбора му и снася информация на Андонов. За съжаление реакцията му е късна, защото Иво вече знае кой е полицаят под прикритие. Неговите хора отвличат Мартин, а Андонов е поръчал и убийството на Косъма, който се съгласява да свидетелства срещу него.

Жанр: КомедияГледано: 61

Под прикритие сезон 3