Под прикритие сезон 4

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов, Ваня Николова, Хари Урпатян, Йордан Банков, Ваня Николова
Режисьор: Димитър Митовски, Димитър Гочев, Виктор Божинов
В ролите: Йоанна Темелкова, Йосиф Шамли, Петър Попйорданов - Чочо, Лилия Маравиля, Христо Мутафчиев, Ирена Милянкова, Владо Пенев, Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Александър Сано, Мариан Вълев, Деян Донков, Кирил Ефремов, Венци Янков, Теодора Духовникова, Георги Стайковр, Явор Бахаров, Бойко Кръстанов и др.

В четвъртия сезон на Под прикритие Косъма вече не е между живите. Андонов го елиминира чрез Крум, когото обаче Куката убива за да отмъсти за смъртта на своя приятел. Междувременно Джаро е извън пределите на страната. Той решава да търси закрила при един от босовете на турската мафия Фарук. Хората на Фарук са тези, които Куката започва безмилостно да преследва. Те убиват жена му и детето му, в резултат на което за него няма какво да губи. Ключов момент е появата на дъщерята на Джаро Ния Туджарова. След седем прекарани години в наркокомуна тя идва в България и започва връзка с Андонов. Между двамата има сериозни търкания, защото Иво смята, че Джаро е поръчал на турците да го убият.

   Първият епизод на сезона започва именно с нападение над Андонов, който в крайна сметка успява да се справи с главорезите. Тишо работи при Андонов като шофьор въпреки че е бил изпратен да убие майка му. Марто пък вече официално не е под прикритие, а изпълнява своите редовни задължения на полицейски служител. Той заедно с Киров и Зарев ще трябва доста да работят, докато установят по какъв канал Фарук прекарва наркотици в страната. В хода на разследването комисар Попов е заплашен с убийство и му е назначена професионална охрана. Тя се ръководи от Цончев, но нещата за него се усложняват. Точно за деня на влюбените Зори решава да изненада Мартин, който още не е съобщил новината за заплахата с цел да не я тревожи. Когато тя и Попов се срещат в ресторант, на излизане от него по Попов е открита стрелба с огнестрелно оръжие. Първоначално задачата да убие Попов е дадена на Джаро, който обаче отказва да взриви бомбата, когато вижда Зори. Независимо че нападателят е елиминиран, Зорница е убита от куршум.

    Попов е съкрушен от мъка, но въпреки всичко трябва да продължи работата си. Той прекарва значителна част от времето си на гроба на Зори. Когато се засичат с Джаро, Попов вади своя пистолет и го застрелва. Той продължава да е твърдо убеден, че именно Туджаров е застрелял Зори. Междувременно по-малкият син на Фарук, в ролята на когото е Явор Бахаров, минава от лагера на Андонов. В същото време става ясно, че смятаният за човек на мафията Бойко Кръстанов всъщност е полицай под прикритие. Куката влиза в затвора, а Попов е изправен на съд по обвинение в убийство. Така предстоящият пети сезон, който по всяка вероятност ще е последният от криминалната поредица, обещава да бъде още по-вълнуващ и напрегнат. Андонов вече е открито мразен и от Ади, която дори насочва пистолет срещу него, но в крайна сметка така и не се решава да дръпне спусъка.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/pod-prikritie-sezon-4