Правилната грешка | The right kind of wrong

Сценарист: Меган Мартин

Режисьор: Джеръмая С. Чечик
В ролите: Уил Сасо, Сара Канинг, Райън Куотън, Кристен Хагер, Райън МакПартлин, Катрин О'Хара, Андреа Стефанкикова

Романтичната комедия Правилната грешка е с участието на двама актьори, добре познати на кино аудиторията. Това са Сара Канинг, която участва в Дневниците на вампира и Райън Коутън, добре познат ни от Истинска кръв. Лео Паламино е героят, в чиято роля се превъплъщава Коутън. Той е провален писател, който обаче твърде скоро става център на общественото внимание. Главният виновник за това развитие на нещата е неговата бивша съпруга, която поддържа блог в онлайн пространството. Проблемите и личните недостатъци на писателя са подробно описани от екс съпругата му в нейния блог, носещ провокативното заглавие Защо не струваш? Този въпрос е отправен лично към писателя, но скоро всички потребители разбират тази завоалирана нападка. Така Паламино е изправен пред сериозни проблеми от личен характер, но въпреки всички трудности той е твърдо решен да намери правилната жена.

    Когато той среща привлекателната Колет, мечтата му е на път да се сбъдне. Именно Канинг изпълнява ролята на Колет, което ги превръща в главния тандем в романтичната комедия.Сега, когато подходящата жена е вече намерена, писателят е готов на всичко да остави веднъж завинаги досегашните си проблеми в миналото. Най-после той може смело да погледне в бъдещето и да заживее нов живот. Той обаче много скоро научава, че дълго кроените планове ще се сгромолясат. Каква е причината за този рязък обрат в развоя на събитията? Паламино научава, че всъщност Колет има сериозен приятел, за когото е сгодена. Нещо повече, тя се подготвя да сключи брак с него, което със сигурност означава ново поражение за писателя. На пръв поглед годеникът на Колет е перфектният мъж, който няма никакви недостатъци. Дали нещата обаче стоят точно така и какъв е всъщност въпросният годеник? Ще се предаде ли писателят при подобно развитие или този път няма да позволи на щастието му да се изплъзне? Когато вече така или иначе всички са научили за проблемите му от поддържания от бившата съпруга интернет блог, един мъж ще се изправи пред личните си проблеми и тревоги.

    Докъде ще стигне той в стремежа си да намери щастието, от които всички хора така усилено се нуждаят? Ще бъде ли Колет готова на промяна в живота си или все пак ще се омъжи за годеника си? Ако това стане, как ще бъде понесено от писателя? Отговорите на всички тези въпроси ще научат зрителите, но първо трябва да гледат невероятната романтична комедия. Тя е един разказ за любовта и проблемите на един мъж, който обаче неуморно търси пътища за тяхното разрешение. Станал „известен” в резултат на публикуваната за него информация в блога, сега всички знаят що за човек е той. Въпреки всичко в него не умира надеждата един ден да намери жената, която ще отвърне на чувствата му. Тя наистина идва...но дали ще остане или просто ще продължи по пътя си? На Палмино му предстои още една трудна и решителна битка, която той на всяка цена трябва да спечели.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/pravilnata-greshka