Призванието

Режисьор: Джейсън Стоун

                Сценарист: Скот Абрамович, Ингар Аш Уолф

                В ролите: Сюзан Сарандън, Доналд Съдърланд, Джил Белоус, Елън Барстън, Топър Грейс, Кристофър Хейердал, Джейн Мофат, Паулино Нюнс, Аманда Бругел, Кристин Буут и др.

 

   Двама невероятни и доказани във времето актьори участват в изключително напрегнатия криминален трилър Призванието. Режисьор на хитовата продукция е Джейсън Стоун, а ролите са поверени на хора като Доналд Съдърланд и Сюзан Сарандън. Именно Сарандън влиза в ролята на човека, от когото зависи дали разгадаването на серия зловещи убийства ще бъде доведено до успешен край. Животът в едно тихо и спокойно градче в провинцията протича без излишно напрежение, което създава сигурност на местните жители. Скоро обаче ежедневието им ще се разтърси силно от присъствието на жесток сериен убиец, който до момента се оказва по-хитър от полицията. Ще успее ли детективката Хейзъл Микалеф да го хване и така да разплете един от най-трудните случаи по време на практиката си? Това ще разберем едва в края на филма.

   По всяка вероятност убиецът е някой, когото местните жители познават повече от добре. Не би могло да бъде по друг начин в малкия град, където всеки знае много неща за останалите си съграждани. Дали обаче този път няма изключение от тази тенденция. Кой е извършителят на убийствата и какви са мотивите му за подобна жестокост? Замесени ли са по някакъв начин властите и ако да, как ще прикрият следите си? Всички тези въпроси със сигурност вълнуват зрителите, като освен тях има и още неща за разгадаване. Това обаче няма как да се случи преди целият филм да се изгледа. Само екипът на продукцията знае отговорите на нещата, които ни вълнуват. Едно обаче е повече от сигурно и това е интересният сюжет и постоянно нарастващото напрежение. Сюзан Сарандън и Съдърланд са актьори от световна класа, което и сега си проличава с участието им в настоящата продукция. Това е един от най-добрите филми за годината.

 


Жанр: Трилър КриминаленГледано: 150

Призванието