Революция Z сезон 2

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов

Режисьор: Димитър Гочев, Зоран Петровски
Оператор: Радослав Гочев, Кирил Паликарски
Продуцент: Димитър Гочев, Димитър Митовски, Росен Цанков

В ролите: Стефка Янорова, Георги Кадурин, Юлиян Вергов, Диляна Попова, Яна Абрашева, Радостин Георгиев, Силвия Петкова, Мона Недева, Карла Рахал, Иван Тишев, Никола Стоянов, Джулия Бочева и др.

Година:2013

Вторият сезон на тийн сериала Революция Z обещава да е също толкова интересен и вълнуващ като първия. След като в последния епизод на предишния сезон Боби разбра за връзката на Тино и Ани, той изпадна в дълбока депресия и пое огромно количество кокаин. Сега в този сезон бас китаристът ще има трудни периоди, а родителите му го изпращат на срещи със зависими от хора наркотици с цел да ги откаже. Това обаче не е единствената сюжетна линия на втория сезон. Ключовият момент идва с отцепването на Боби от групата и присъединяването му към Мира и нейните рап партньори. Така Революцията временно е с намален състав.

   За вокалистката Ани също настъпват трудни времена. Въпреки че е щастлива с Тино, тя не може да остане да живее при своя баща. Той е алкохолик, който в резултат на това не може да осигури на дъщеря си нормални условия на живот. Така се стига до решението тя да бъде изпратена в дом за деца без родители. Тино е отчаян от подобно развитие на нещата. Последната надежда е във Фипо, който моли родителите си да станат приемно семейство на Ани. В началото полковник Стойчев е против, но точно когато служебна кола е на път да откара Ани до дома, той се явява облечен в униформа и предотвратява нейното отпътуване. Така Ани и Фипо заживяват под един покрив, но тя тепърва трябва да свиква със строгия режим, който полковникът е установил в своя дом. За Тино този сезон също няма да бъде особено лек. След като той прекрасно знае що за човек е приятелят на майка му Пепи, момчето непрекъснато се опитва да внуши на майка си да се разделят. Той много пъти го е чувал да говори по телефона и да си урежда срещи с друга жена, докато лъже, че дава нощни дежурства.

   Майка му обаче най-накрая се съгласява да провери дали нещата стоят по този начин. Без да го предупреди, тя отива до работното място на Пепи и наистина го заварва в компанията на друга жена. Междувременно рок бандата и групата на Мира се готвят за участие в конкурс. Условието е песента да не се рекламира предварително. Дъщерята на Кадиев обаче пуска песента на Революцията и така те са дисквалифицирани. На друг конкурс обаче въпреки че парчето на Мира води убедително по харесвания в Интернет и е на път да спечели, в края наградата отива при Революцията. Те представят новата си песен Никога няма да бъдеш. Когато Боби разбира за опита на Мира да се „оттърве” от приятелите му като ги дискредитира в Интернет, той къса с нея. Във финалния епизод на сезона той се завръща при тях и по този начин младежката рок група отново има най-добрия бас китарист в редиците си.Още филми: http://onlain-filmi.com/revolyutsia-Z-sezon-2