Революция Z сезон 3

Сценарист: Теодора Василева, Георги Иванов

Режисьор: Димитър Гочев, Зоран Петровски

В ролите: Диляна Попова, Георги Кадурин, Стефка Янорова, Силвия Петкова, Яна Абрашева, Илия Григоров, Радостин Георгиев, Moна Недева, Карла Рахал, Юлиан Вергов, Людмила Сланева, Иван Иванов, Иван Тишев, Никола Стоянов, Джулия Бочева

Година:2014

Третият сезон на Революция Z идва с огромни очаквания от страна на почитателите на сериала. Той ще ни представи много от героите в различна светлина. Преди всичко промяна има в живота на учителката по литература Димитрова. Тя е омъжена за чужденец, който се казва Глен Дънкан. Той се е представил на Димитрова като преподавател по английски език в Кембридж. Дали обаче е такъв или всъщност е обикновен измамник и престъпник? Оказва се, че всъщност Глен е омъжен и за друга жена. Той мами жените по следната схема: кара ги да сключат договор за кредит, след което изчезва с парите. Този път обаче нещата му няма да се получат и той ще бъде заловен не без съдействието на Маринова, която за разлика от Димитрова прозира същността на Глен.

   Друг интересен момент в сезона е пълната промяна, която всички забелязват в Мира. Тя вече не е онова надуто и разглезено момиче, дъщеря на най-известния български музикален продуцент. Въпреки опитите на Мира отново да се сближи с групата, Боби и Тино упорито я отблъскват. Ани и Тино са в напрегнати отношения, след като цяло лято не са се виждали. В последния епизод от сезона поради изричната молба на продуцентите да се махне Ани от групата, всеки пое по своя път. Ани оставна с момчета в парка и сега новото гадже на вокалистката е именно един от тях. Той се казва Радо и прекарва повечето си време в пиене на бира и пушенето на марихуана. Съкрушен от това, Тино посвещава балада на Ани. По време на едно от участията на групата той изпуска листа, на който е написал текста и Радо го прибира. Впоследствие представя текста като негов. Ани е принудена да пее с групата, защото научава тежка новина. Нейният баща има цироза, в резултат на което трябват пари за лечение.

   В този сезон се проследяват и отношенията между учителят по физика Никола Савов и майката на Тино. След като двамата излизат на няколко пъти заедно, тяхната връзка се задълбочава. Савов обаче още не е готов за съвместен живот и това категорично се вижда от неговите постоянни гафове. Почти всяка вечер той се запива със старите си приятели и освен това често прави глупости. Той обаче е твърдо решен да се бори за Мария и дори прави на жената предложение за брак. В деня на сватбата обаче той не се появява. Когато за пореден път е скаран с Мария, той прекарва нощта при Маринова. Когато разбира, че е бременна, той е твърдо убеден, че детето е негово. Ето защо не отива на сватбата. Всичко това и още много други неща очакват феновете на тийн сериала в неговия трети предпоследен сезон, който ще е без съмнение много интересен.

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/revolyutsia-Z-sezon-3