Рицари от съвремието

Сценарист: Кевин Драйфус, Мат Уол

                Режисьор: Джо Линч

                В ролите: Питър Динклидж, Райън Куотън, Самър Глау, Стив Зан, Джими Симпсън, Маргарита Левиева, Дани Пуди, Джошуа Малина

 

    В невероятната комедия с елементи на хорър и фантастика Рицари от съвремието трима приятели са в центъра на сюжетната линия. Те имат странно, но едновременно с това интересно занимание за свободното време. Всъщност то се състои в пресъздаването на рицарски истории, които водят началото си още от епохата на Средновековието. В резултат на това тяхната популярност в местността, в която живеят, расте непрекъснато. За по-голяма достоверност тримата шегаджии дори обличат рицарски костюми и по този начин още повече приличат на рицари. Много скоро обаче за тях ще настъпи ситуация, в която наистина трябва да се изявяват като смелите и безстрашни рицари, на които се преструват в игрите си. Дали обаче нещата ще са толкова лесни в реалността, отколкото в измисления от тях свят? Това ще разберат зрителите, но само след като изгледат филма докрай.

   Всъщност тримата подготвят поредната си игра в гората, която е вдъхновена от популярно шоу. Без да искат обаче, приятелите вкарват в съвремието опасно и зло същество, което е изключително кръвожадно и опасно. Така за хората има голяма опасност за сигурността и животите им, а така също и за тези на рицарите от съвремието. Ето защо сега те са единствените, които са способни да оправят нещата, преди окончателно да излязат от контрол. Адът е мястото, което по принцип населява опасното чудовище. За да бъде върнато там обаче, то трябва да се подмами по някакъв начин. Лесно ли ще стане това при положение, че кръвожадността и жестокостта на съществото са прекалено големи? Какво ще предприемат рицарите в опитите си да спасят човечеството от неизбежната гибел, пред която е изправено? Невероятна хорър комедия за трима шегаджии, които се преструват на рицари, а скоро ще трябва да бъдат такива и в реалния живот, за да укротят зло същество.

 

Жанр: Комедия УжасиГледано: 53

Рицари от съвремието