Ромео и Жулиета

Сценарист: Джулиан Фелоус

Режисьор: Карло Карлей

В ролите: Крисчън Кук, Пол Джамати, Ед Уистуик, Хейли Стейнфелд , Дъглъс Буут, Деймиън Луис, Стелан Скарсгард, Лаура Моранте, Томас Арана

 

    В поредната екранизация за Ромео и Жулиета зрителите ще имат възможността да проследят изпитанията и перипетиите, през които преминават двамата влюбени. Голяма част от зрителската аудитория по всяка вероятност са гледали версията с участието на Ди Каприо. Настоящият филм е с участието на Крисчън Кук и още много други актьори, добре познати с участието си в различни продукции. Карло Калей е режисьорът, а сценарият е написан от Джулиан Фелоус. Ромео и Жулиета е несъмнено една от най-добрите пиеси на Уилям Шекспир и ще остане вечна в очите на много хора. Враждата между Монтеки и Капулети и бурната любовна история на двамата и до днес трогва сърцата на зрителите. Какво ще се случи с тях накрая и ще могат ли да се наслаждават трайно и пълноценно на щастието си? Това определено ще им бъде доста трудно предвид факта, че всички обстоятелства са против тях. Все пак двамата са твърдо решени да се борят за любовта си, а до каква степен, зрителите ще разберат в самия край на продукцията.

    Лоурънс е монах и той е един от малкото останали хора, на които двамата влюбени могат да имат пълно доверие. Именно Лоурънс се съгласява да ги венчае тайно, което дава отличен шанс за младите хора да заздравят любовта си. Дали сега, когато най-накрая имат брак, нещо е способно да ги раздели? Оказва се, че има неща, с които дори и любовта не е в състояние да се пребори – поне не тази, която е възможна на земята. В отвъдното нещата може би са различни, но при сегашните обстоятелства Монтеки и Капулети за нищо на света няма да позволят любовта на Ромео и Жулиета да просъществува. Женитбата им се оказва само началото на серия от трагични и съдбоносни решения.

Жанр: ДрамаГледано: 51

Ромео и Жулиета