С любов, Роузи

Световна премиера: 03.07.2014

Сценарист: Сесилия Ахем, Жулиет Таухиди

В ролите: Крисчън Кук, Джейми Уинстоун, Тамсин Егертън, Сам Клафлин, Лили Колинс, Суки Уотърхаус, Лили Лейт, Джейк Менли, Ник Ли

Романтичната драма С любов Роузи е филм, вдъхновен от написаната от Сесилия Ейхърн книга Където свършва дъгата. Това е продукция за приятелството на двама души, което обаче е на път да се разруши или поне ще премине през сериозни изпитания. Главната героиня се казва Роузи Дън и заедно със своето семейство живее в Дъблин. Алекс е момче, което тя познава от дълго време и с когото всъщност е в изключително добри приятелски отношения. Двамата винаги прекарват свободното си време заедно и кроят планове за бъдещето си. Момчето и момичето възнамеряват да започнат обучение в американски колеж и ако всичко върви според техните планове, да заживеят в Америка. Дали обаче всичко ще се развие според очакванията им или плановете ненадейно ще се объркат?

   Никога не трябва да се правят дългосрочни планове, защото те обикновено се развалят напълно. Точно това се случва и с тези на Роузи, при това след излизане с най-известното момче в училище. Тази обикновена на пръв поглед вечерна среща впоследствие се превръща в най-голямата грешка, допускана някога от младото момиче. По-късно тя научава, че е бременна. Сам по себе си този факт е достатъчен, за да доведе до объркване на плановете на Роузи за обучение в колеж и живот в Америка. Крисчън Дитър е режисьорът на тази продукция, а главните роли се изпълняват от Сам Клафин в ролята на Алекс и Лили Колинс в ролята на Роузи. Сега, когато тя е на път да стане една от многобройните млади майки, пред нея се очертава поемането на много отговорности. Освен това приятелството на Роузи с Алекс е поставено на сериозно изпитание. Дали ще има негативни последици в техните отношения или въпреки всичко те ще си останат най-добри приятели, които никой не е в състояние да скара? Зрителите ще разберат отговорите на тези въпроси, но това ще стане само след като изгледат романтичната драма. Тя със сигурност обещава да е доста интересна и вълнуваща.

   С любов, Роузи проследява историята на двама младежи, изправени на прага на своето бъдеще. Ето защо те с нетърпение очакват новото начало в живота си, което включва учене в колеж и постоянен живот в Америка. Всичко обаче се обърква тотално, когато след среща с училищния плейбой Роузи разбира, че е бременна. Това определено е новина, която тя не е очаквала да научи. Фактите обаче не могат да се променят, ето защо единственото, което може да се направи,е  да се приеме станалото. Какво ще избере момичето – дали ще запази детето и приятелството си с Алекс? Или може би ще се изплаши от майчинските отговорности и ще поиска да се оттърве от все още нероденото дете? Няма как да разберем тези неща, преди да изгледаме драмата на режисьора Дитър, която е създадена по мотиви от популярния роман Където свършва дъгата. Този филм със сигурност ще остави в зрителите добри и трайни впечатления.

Жанр: Романс ДрамаГледано: 1055

С любов, Роузи