Самоличност на аванта

Сценарист: Крейг Мейзин, Джери Ийтън

                Режисьор: Сет Гордън

                В ролите: Джейсън Бейтман, Бен Фалкон, Джон Фавро, Дженезис Родригез, Кларк Дюк, Морис Честнът, Мелиса Маккарти, Робърт Патрик, Аманда Пийт, Маги Елизабет Джоунс, Джон Чо, Ти Ай

 

   Даяна е изключително богата жена, която притежава огромно парично състояние. Поради това тя може спокойно да си  позволи лукса да живее в покрайнините на Орландо, без да се тревожи за своето бъдеще. Така по всяка вероятност се чувстват всички, които са в нейното положение. Има обаче една подробност, без която материалното положение на Даяна не би било толкова цветущо. Когато пазарува и прави всичките си други разходи, тя използва чужда кредитна карта. Нейн притежател е мъж, който се казва Санди и чиято професия е счетоводител. Той живее в другия край на града, но далечното разстояние не му пречи да разбере за гафа.

   Сега той на всяка цена трябва да намери начин да оправи положението, преди да е станало прекалено късно. За пръв път неговата репутация, която иначе е чиста и безупречна, е сериозно застрашена. В срок от една седмица Санди на всяка цена трябва да открие човека, който харчи от собствените му пари. Бейтман, когото всички познават много добре от участието му в Шефове гадняри, влиза в ролята на счетоводителя. Тази на Даяна пък е поверена на Мелиса Макарти, добре позната ни от продукцията Шаферки. Настоящият филм е една забавна криминална комедия, която противопоставя двамата главни герои в един сблъсък. Дали Даяна ще продължи да се радва дълго време на охолния си начин на живот или пък е крайно време нещата да се променят? За счетоводителя това ще бъде може би най-дългата и трудна седмица в живота му, ето защо той на всяка цена трябва да се справи с възникналия проблем. Докато той търси пътища за изход, Даяна дори не подозира за срещата между нея и мъжа, но тя наближава все повече. Какво ще се случи обаче, става ясно в края на филма.

Жанр: КомедияГледано: 35

Самоличност на аванта