Сапфиреносиньо

Режисьор: Феликс Фуксщайнер

                В ролите: Мария Ерих, Янис Нивюнер, Вероника Ферес, Уве Коскиш, Катарина Тхалбах, Флориан Бартоломей, Лаура Берлин, Сандра Боргман, Руфъс Бек и др.

 

   През 2013-та година бе заснета първата от общо три части на книгата Скъпоценни камъни. Тя носеше заглавието Рубиненочервено и успя да предизвика истински успех и добри впечатления сред членовете на зрителската аудитория. Дали това ще се случи и със Сапфиреносиньо – втората част от поредицата, дело на режисьора Феликс Фукщайнер? Има само един начин да се разбере отговора на този въпрос – като изгледаме продукцията до самия край. Във филма участват много известни актьори, всеки един от които успява по перфектен нчин да се впише в ролята си. Мария Ерих, Катрина Тхалбах, Лаура Берлин и още много други са повиканите от Фукщайнер актьори. Какво ще се случи с главната героиня този път, когато ще се забърка в нови приключения? За нея това е позната среда, но човек никога не знае какви опасности го чакат във времето.

   Гуендолин Шепърд продължава пътешествието си през времето – нещо, което е правила и преди. Този път тя ще се сблъска с ужасяваща тайна, за която подозира, че се крие от Гидиън. Има ли основание да мисли подобно нещо или всичко се дължи на моментно объркване? Освен тези си съмнения, младата жена не трябва да пренебрегва и още няколко обстоятелства. Предстои й тепърва да разрешава трудни проблеми и загадки, от които зависят много неща. Не на последно място Гуендолин ще отиде в света на дамите, но от 18-ти век. Ще успее ли да усвои добре техните поведения и маниери и да се представи на висота? Това и още много други неща ще ни станат ясни, но не и преди да изгледаме невероятната продукция Сапфиреносиньо. Това е една от най-добрите приключенски фантазии за настоящата година, ето защо всички почитатели на жанра за нищо на света не трябва да я пропускат. Кой е готов да предприеме вълнуващо пътуване във времето?

Жанр: Фантастика ПриключенскиГледано: 317

Сапфиреносиньо