Седмият син | The seventh son

Премиера в България: 09.01.2015

Световна премиера: 05.02.2015

Сценарист:Сергей Бодров

Режисьор: Сергей Бодров

В ролите: Джулиан Мур, Джимон Хонсу, Алисия Викандер, Оливия Уилямс, Кит Харингтън, Бен Барнес, Джейсън Скот Лий, Джеф Бриджис

Фантастичната продукция на сценариста и режисьор Сергей Бодров Седмият син ни запознава с ежедневието на рицаря Грегори, който притежава свръх способности. Той посвещава значителна част от живота си в опитите да залови изключително злата и опасна вещица Малкин. Най-накрая опитите му са увенчани с успех – той успява не само да хване в плен магьосницата, но също така и да я заключи в собствения си затвор. Дали обаче това означава край на дългото преследване или пък от този момент ще започне същинската част на надпреварата? За съжаление на Грегори не му е писано да се радва дълго на постигнатата победа. Малкин успява да избяга от затвора и сега отново е на свобода, а залавянето несъмнено ще бъде много по-трудно и дори невъзможно.

  Тъй като обаче Грегори е решен да не се предава и иска на всяка цена да победи вещицата, той привлича към своите редици един много млад и в същото време способен рицар. Неговото име е Томас Уорд, известен със загадъчното си прозвище Седмият син. Смята се, че ако има някой, който да може да се справи с вещицата, то това е именно Уорд. Дали обаче той наистина ще успее да оправдае очакванията или все пак коварната магьосница ще успее да се измъкне и от неговите лапи? Независимо от това как изглеждат нещата, няма друг освен Томас, който да може да победи вещицата заедно с нейните подчинени. Въпросът сега е коя от двете воюващи страни ще съумее да излезе като краен победител от този вълнуващ и епичен сблъсък между доброто и злото? За Малкин е добре известно, че е изключително хитра и проницателна. В това се е убедил и самият Грегори, от когото тя вече е успяла да избяга веднъж. Сега обаче, когато с нейното преследване се заема Уорд, нещата може би ще придобият друга форма. И така, младият рицар срещу вещицата – това са двамата основни конкуренти в предстоящия сблъсък, в който обаче крайният изход е все още неизвестен.

  Седмият син е продукция от жанра фантастични филми, който несъмнено ще бъде оценен от неговите почитатели. Няма начин да се победи злата вещица, освен ако на помощ на Грегори не се притече Томас Уорд. Дали двамата имат общи виждания в тактиката или точно обратното – именно различията помежду им ще ги тласне към бързо и сигурно поражение? Дори и да има известни противоречия между младежа и ветерана, те трябва да бъдат изгладени възможно най-бързо. Само по този начин вещицата ще се победи, а това означава край на притесненията относно злините, които тя е способна да извърши. Великолепната игра на актьорския състав допринася за това да се получи една качествена и стойностна продукция, за гледането на която зрителите в никакъв случай няма да съжаляват. Когато Седмият син е решил да покаже най-добрите си умения и способности, едва ли някой може да застане на пътя му..освен Малкин. Предстои ни да разберем кой ще бъде крайният победител.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/sedmiat-sin