Секс запис

Сценарист: Кейт Анджело

Режисьор:Джейк Касдан

В ролите: Джак Блек, Роб Кордри, Ели Кемпер, Роб Лоу, Камерън Диас, Джейсън Сигъл, Мелиса Пауло, Джеф Шадоу

Премиера в България: 18.07.2014

Световна премиера: 18.07.2014

Камерън Диас и Джейсън Сийгъл са актьорите, изпълняващи главните роли в невероятната и много забавна комедия Секс запис. Те изиграват ролите на съответно Ани и Джей, които са една изключително щастлива семейна двойка. Женени са от цели десет години, през което време са им се родили и две прекрасни деца. Двамата обаче като че ли не са достатъчно задоволени от любовната искра помежду си и затова намислят интересен начин да я разпалят още повече. В какво се състои техният план и няма ли да се окаже впоследствие, че крие големи рискове? Джей и Ани за момента са твърде далече от подобни мисли, защото са на върха на щастието. Именно в такива моменти обаче съдбата се намесва и напомня, че никой не е застрахован от сериозните изпитания.

   С цел да засилят връзката си и да я направят по-трайна и надеждна, двамата решават да заснемат на видео камера своите любовни игри в леглото. В продължение на няколко часа Ани и Джей изпробват всички любовни пози, които са научили по време на съвместния си живот, а също така и преди това. Те използват речника Удоволствието от секса, в който са описани различни сексуални трикове. Това приключение само по себе си е щуро и забавно, ето защо след неговия край двамата са още по-доволни и щастливи. Щастието им за съжаление обаче продължава твърде кратко. Един ден Ани и Джей внезапно откриват, че видеото с техните интимни преживявания е безследно изчезнало? Къде е записът, който може да ги компроментира пред всички хора в Интернет и така те да станат най-обсъжданата двойка? Едновременно с това родителите са притеснени и от евентуалните реакции на децата си. Ето защо сега повече от всичко на света те трябва да намерят своя секс запис, преди за него да научи целия свят. Ако това се случи, целият им досегашен и изпълнен с щастие живот ще се промени драстично и завинаги.

   Кулминацията в търсенето на записа настъпва по време на една напълно обикновена вечер. Бед съмнение обаче Ани и Джей никога няма да забравят въпросната нощ и едва ли някога ще поискат да я преживеят отново. Какво ще се случи в края на филма – ще намерят ли записа навреме или вече е прекалено късно и той е разпространен масово из Интернет? Двама души, които са щастливо женени и са родители на две деца, решават да се позабавляват по един малко луд и атрактивен начин. Записвайки своите любовни игри на видео, те дори не подозират до каква степен това ще промени живота им. Откритието, че записът е изчезнал, им действа като внезапно обливане със студена вода. Ето защо двамата на всяка цена трябва да намерят записа, независимо какво ще им струва и какви усилия ще трябва да положат. За пореден път Диас доказва безспорните си качества и прави една от многобройните си забележителни роли.
Жанр: КомедияГледано: 567

Секс запис