Сексология | The to do list

Премиера в България: 09.08.2013

Световна премиера: 26.07.2013

Сценарист: Маги Кари

Режисьор: Маги Кари

В ролите: Анди Самбърг, Джони Симънс, Обри Плаза, Бил Хедар, Алиа Шаукат, Рейчъл Билсън, Кристофър Минц-Плейс, Кларк Грег, Скот Портър, Доналд Глоувър, Сара Стийл

Бранди е главната героиня в този романтичен филм. Тя току-що е завършила гимназия, при това като отличничка на випуска. Освен че е много амбициозна и действена, Бранди има и други черти от своя характер. Преди да постъпи в колеж, тя внезапно осъзнава, че трябва да наваксва пропуснатото в гимназията време. Пропуските са свързани не с учебен материал, а с неприлични дейности извън класната стая. Затова младата колежанка си изготвя списък, пълен с различни дейности в сферата на сексологията и всякакви неща от този род. Скоро обаче тя разбира, че далеч не е единствената, която има да наваксва. Когато осъзнава,че не плува напълно в свои води, започват нейните истински премеждия.

   Заедно с по-голямата си сестра Амбър и другите свои приятелки Бранди се залавя в придобиването на опит, на който да завиди всяка една от останалите колежанки. Към отбора помощници се присъединява и изпадналия шеф на колежанката. В ролята на по-голямата сестра Амбър пък зрителите ще имат възможността да видят Рейчъл Билсън. Ако Бранди желае на всяка цена да изпълни точките от списъка преди да настъпи първата учебна година, тя трябва доста да се потруди. Освен от богато въображение, с които всички около нея несъмнено разполагат, те трябва да имат и доста разкрепостено съзнание. Само по този начин Бранди ще бъде отличничка по сексология така, както е била и първа по успех в гимназията. Какво представлява въпросният списък и може ли момичето да изпълни по перфектен начин замисления план? Ще успее ли да стане първа в колежа и да е най-сексапилното момиче? Докато това стане, тя ще трябва да се конкурира с други колежанки, които за нищо на света не желаят да предоставят на Бранди първото място. В резултат на това се получава страхотна романтична комедия, която ще зареди зрителите с добро настроение и положителни емоции. Този филм е предназначен за аудиторията на различни възрасти, защото е свеж и забавен.

   Този своеобразен летен проект на Бранди е вдъхновен от преживяванията на Маги Кери. Те са напълно действителни и сега тя прави първия си сценаристки дебют в света на игралните филми. Какъв ще е животът за Бранди в колежа и как ще се справи тя с предизвикателството да научи занаята в сферата на сексологията. Този списък трябва да се изпълни преди началото на учебната година, в противен случай първото място ще заемат другите колежанки. Заедно със сестра си, изпадналия шеф и другите приятелки те се впускат в търсене на решение на проблемите на Бранди. Макар и от малко по-друго естество, те са важни за момичето. Тя трябва да бъде първа по успех и в тази сфера, а не само по отношение на отличните оценки. Очаква ни едно интересно преживяване, което на всяка цена трябва да се гледа. Романтичната комедия е предназначена за всички, които искат да се заредят с добро настроение.

Още филми: http://onlain-filmi.com/seksologia