Шефове гадняри 2 | Horrible bosses 2

Премиера в България: 28.11.2014

                Световна премиера: 26.11.2014

                Сценарист: Джонатан М. Голдстийн, Джон Морис, Майкъл Марковиц, Шон Андърс, Джон Франсис Дейли

                Режисьор: Сет Гордън

                В ролите: Дженифър Анистън, Кристоф Валц, Кевин Спейси, Кели Стейбълс, Сузи Накамура, Крис Пайн, Чарли Дей, Джейсън Съдейкис, Джейсън Бейтман, Джейми Фокс, Джонатан Банкс

 

   Шефове гадняри 2 е продължение на култовата комедия на Сет Гордън, в която взимат участие редица звездни имена от актьорските среди. Сред имената личат тези на Кевин Спейси, Крис Пайн и още много други. Отново тримата неразделни приятели Кърт, Дейл и Ник са в центъра на сюжета. Те са дали едно тържествено обещание – никога повече да нямат собствени шефове. Ето защо сега те се ориентират към отварянето на собствена компания, с което да се гмурнат във водите на бизнеса. Дали обаче замисленият от тях проект ще се осъществи и ако да, как ще тръгнат нещата? Това зрителите ще разберат тепърва, като със сигурност ги очаква голяма доза смях и забавление.

   Всъщност приятелите стават жертва на пресметлив и ловък инвеститор, който ги завлича с огромни суми пари. Ето как тримата предприемачи се оказват почти разорени и са отчаяни от развоя на събитията. Те обаче са решени изобщо да не стоят със скръстени ръце. Вместо това в тях назрява план за отмъщение, с който те ще си върнат всичко загубено. Макар и рискован за изпълнение, предприемането на този ход изглежда единствената възможна опция. Той се състои в отвличането на сина на инвеститора и искането на достатъчно голям откуп, който да възстанови нанесените материални щети. Дали обаче отвличането няма да се окаже грешна стъпка? Как ще реагира на престъплението инвеститора и ще плати ли исканата цена, благодарение на която детето му ще бъде освободено? Тримата са длъжни да опитат всичко, защото в противен случай компанията, която са отворили, няма да успее да се пребори с конкуренцията. Очакват ни много смях и забавление, който могат да предложат само шефове гадняри.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/shefove-gadnari-2