Ще те следвам навсякъде | I’ll follow you down

Режисьор:Ричи Мехта

В ролите: Джилиан Андерсън, Ръфъс Силуел, Хали Джоел Озмънд и др.

По време на рутинно бизнес пътуване млад учен изчезва загадъчно. В резултат на това семейството му, състоящо се от съпруга и син, с основание започва силно да се безпокои. Тъй като изчезналият така и не успява да бъде открит, за жената и сина не остава нищо друго, освен да се примирят със съдбата си. От този момент нататък те започват да водят трудна и неравностойна борба със суровия живот, който се очертава пред тях. Внезапно обаче двамата се натъкват на странно откритие години по-късно, когато ученият вече официално се смята за изчезнал? Какво е въпросното откритие и има ли нещо общо със съпруга и бащата? Дали все пак той не е отвлечен с някаква цел или всичко е просто илюзия, за която семейството се хваща по същия начин, както удавникът се хваща за сламката?

   Не е изключено отвличането на учения да е инсценирано с някаква цел, засягаща неговия бизнес. Също така обаче е по-вероятно всичко да се окаже прекалено раздухване на историята. Така или иначе, когато странното откритие става факт, майката и синът решават да се възползват от тази възможност. На какво ще се натъкнат двамата и дали след края отново ще заживеят тримата като едно истинско и пълноценно семейство? Този филм определено трябва да се гледа на всяка цена, особено от почитателите на мистериите и загадките. Продукцията на режисьора Ричи Мехта ни отвежда в света на учен, който трябва да предприеме пътуване от служебен характер. По време на въпросното пътуване обаче се стига до загадъчното му изчезване, а години по-късно едно откритие може да даде надежди на близките на изчезналия. Как ще се развият събитията за майката и сина, които сега имат всички основания да се надяват, че скъпият за тях човек ще се завърне отново? Надеждата никога не умира, дори и когато вече е минало прекалено много време. По един вълнуващ начин режисьорът пресъздава мистериозната история, която със сигурност ще се хареса на почитателите на този тип филми.

   Ще те следвам навсякъде спокойно може да бъде класифициран и към категорията на трилърите. Съпътстващото сюжета напрежение и динамичните и напрегнати моменти са в големи количества, ето защо зрителите могат да очакват едно вълнуващо изживяване. Каква е съдбата на учения и може ли той все пак да се завърне жив и здрав от пътуването или отдавна вече не е между живите? Благодарение на интересната сюжетна линия зрителите до последния момент ще бъдат държани в неведение по този въпрос. Едно обаче е сигурно на сто процента – краят на филма ще ги изненада и по този начин ще затвърди репутацията на Мехта като един режисьор от световна класа. Как ще реагира на изчезването семейството на учения години по-късно, когато се натъква на едно откритие? Може ли то да ги насочи към някаква следа или всичко ще се окаже плод на тяхната мъка, която не ги е напускала нито за миг през годините, прекарани без един скъп член от семейството?

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/shte-te-sledvam-navsakade