Сигналът | The signal

Режисьор: Уилиам Юбенк

                В ролите: Лин Шей, Бо Нап, Лорънс Фишбърн, Оливия Кук, Сара Кларк, Робърт Лонгстрит, Джефри Гроувър, Кевин Кайра и други.

 

   В продукциите с елементи на фантастика по оригинален и неповторим начин се преплитат елементи от бъдещето и настоящето. Често границата между реалното и невъзможното е много тънка и веднъж премината от главните герои, техните представи за света като цяло биват трайно и завинаги променени. Юбенк е режисьор на Сигналът – една от най-добрите продукции с елементи на фантастика за настоящата година. Лорънс Фишбърн, Робърт Лонгстрит и Кевин Кайра пък са само три от имената на актьoрите, които режисьорът събира за създаването на своя филм. Какво ще се случи с главните герои, които са трима добри приятели? Ще се завърнат ли от предприетото от тях пътуване или завинаги ще изчезнат в небитието при загадъчни и неизяснени обстоятелства? Ако се завърнат от ада, в който попадат, те никога повече няма да са същите.

   Ник и още двама негови приятели са на път, когато най-неочаквано и внезапно стават жертва на отвличане. Този акт на похищение обаче изобщо не прилича на класически – с хора с маски, оръжия и искане за откуп. Вместо това тримата попадат в плен на прочут и гениален компютърен специалист, който явно има собствени планове за тях. Кой е този човек и с какво тримата мъже успяват да привлекат вниманието му? Възможно ли е да е допусната ужасна грешка, която все още може да бъде поправена? Местността, в която се намират пленниците, е отдалечена от цивилизацията и силно изолирана. Ето защо едва ли има дори минимални шансове някой да им се притече на помощ. Скоро Ник ще осъзнае, че той и приятелите му са попаднали в кошмар с ужасяващи последици. Как ще се измъкнат от този капан и ще видят ли отново небето и светлината на слънцето? Компютърните гении често са неуравновесени психически – дали техният похитител спада към тази категория? Това ще се разбере само ако се изгледа целият филм.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/signalat