Там, където се крие дяволът | Where the devil hides

Режисьор: Кристиън Е. Кристенсен

                Сценарист: Карл Мюлер

                В ролите: Руфъс Сюъл, Рик Рейц, Дженифър Карпентър, Томас Макдонъл, Леа Пайпс, Аделаида Кейн, Алисия Дебнем Кери, Джим Макини, Итън МакГи, Джон Стефорд и други

 

   Там, където дяволът се крие, може да бъде страшно и ужасяващо. Никой обаче не може да твърди подобно нещо със стопроцентова сигурност освен млади момичета от религиозна секта. Когато те започват да изчезват загадъчно една след друга, това води до пораждането на много въпроси и силно притеснение. Всички жертви до една принадлежат на религиозна секта, ето защо едва ли изчезването им е просто съвпадение. Този трилър на Кристенсен на всяка цена трябва да се гледа от хората, почитатели на динамиката и напрежението в големи количества. Какво се случва с момичетата, щом изчезнат? Биват ли убивани или пък ще се завърнат силно променени? Няма как да узнаем тези неща, без преди това да гледаме до края спиращия дъха трилър.

   Останалите по-възрастни членове на сектата имат основания да смятат, че се е събудило старо и древно проклятие. Сега то е започнало да ги преследва и нещата могат да излязат по непоправим начин от контрол. Това обаче не е най-лошото – то тепърва предстои. Много от членуващите в религиозната секта вече имат предположения кой стои зад всичко това. Под подозрение са всички, които се намират в сектата – с други думи, вътрешен човек. Каква е истината и може ли някой да разгадае тази религиозна мистерия? Намесени ли са някакви култове и други секти? Предстои ни да гледаме един от най-добрите трилъри с мистериозен характер за новата 2014-та година. Той обещава да бъде повече от вълнуващ и напрегнат и да ни държи в огромно напрежение отначало докрай. Руфъс Сюъл, Дженифър Карпентър, Джон Стефорд и още много други актьори са повикани от Кристенсен за създаването на този изключителен филм. Изчезването на момичетата трябва да спре, но по какъв начин?

 Още филми: http://onlain-filmi.com/tam-kadeto-se-krie-davolat