Тами | Tammy

Режисьор: Бен Фалкон

                Сценарист: Мелиса Маккарти, Бен Фалкон

                В ролите: Мелиса Маккарти, Миа Фрамптън, Марк Дуплас, Дан Акройд, Кати Бейтс, Сюзан Сарандън, Алисън Джани, Бен Фалкон, Сара Бейкър и др.

 

   Тами е една от най-добрите комедии за настоящата 2014-та година и за нищо на света не бива да се пропуска от почитателите на този жанр. В нея се разказва за една млада жена, която въпреки проблемите си е твърдо решена да не изпада в лошо настроение. Този неин похват е правилен във всяко едно отношение – само по този начин проблемите ще намерят своето лесно решение. Дали обаче Тами наистина има повод да бъде нещастна? Всъщност това е сигурно на повече от сто процента. На първо време младата жена научава, че е безработна – тя бива уволнена от своите шефове. И тъй като проблемите винаги идват наведнъж, скоро Тами научава, че нейната половинка в живота си има друга жена. В комбинация с уволнението от работа, изневярата е неочакван удар.

    Бабата на Тами е изключително забавна и щура жена, която също ще се появи на сцената. Двете с Тами ще си спретнат забавно пътешествие до Ниагарския водопад, което едва ли някога ще забравят. Няма да го забравят и всички онези представители на зрителската аудитория, които изгледат комедийната продукция до самия край. Мелиса Маккарти изпълнява главната роля и освен това участва в написването на сценария. За него помощ оказва Бен Фалкон, който се нагърбва и с режисурата на тази комедия. Ето защо двамата са тандемът, на който дължим създаването на този забавен филм, който ни зарежда с позитивни емоции. Алисън Джани, Кати Бейтс, Сара Бейкър и още много други известни актьори взимат участие във филма, ето защо всички ще останат доволни от видяното. Когато на едно място са събрани толкова популярни актьори, забавлението и смеха са гарантирани на сто процента. Фалкон и Маккарти ни доказват убедително, че са тандем, който може да ни предложи качествен филм.Още филми: http://onlain-filmi.com/tami