Тарзан | Tarzan

Премиера в България: 06.06.2014

Сценарит: Райнхард Клос, Джесика Постиго, Йони Бренер

Режисьор: Райнхард Клос

Продуцент: Райнхард Клос

Поредната продукция за вероятно най-популярният човек, живеещ в джунглата – Тарзан – е направена посредством използването на технологията пърформанс кепчър. По този начин движенията на главните актьори Келън Лъц и Спенсър Лок директно се пренасят върху анимационните персонажи Тарзан и Джейн Портър. В настоящия анимационен филм обитателят на джунглата ще има за противник изключително мощен и опасен човек. Той има сериозна вина за смъртта на родителите на Тарзан, но сега намеренията му са още по-красноречиви. Въпросният човек е твърдо решен веднъж завинаги да заличи рода Грейсток, като за целта трябва само да убие Тарзан. Грейсток е името на компания, която преди години има различни собственици – родителите на Тарзан. Сега обаче именно злият нов собственик командва парада и не иска никой от рода на предишните притежатели да му пречи да осъществява злите си намерения. Ето защо той изпраща в джунглата елитен отряд от наемници.

  Заедно Джейн и Тарзан ще трябва да се борят с опасните си врагове, които имат ясно поставена задача. Обитателят на джунглата на всяка цена трябва да бъде премахнат, а средствата за постигането на тази цел са неограничени. Те могат да са и непозволени, стига да постигнат очакваните резултати. Несъмнено на главния герой му предстои трудна и неравностойна битка, която обаче е длъжен да спечели. Ако не го направи, не само ще позволи джунглата да премине в ръцете на мощната корпорация, която ще я съсипе. Преди всичко с него ще си отиде рода му Грейсток, който е направил толкова много добри неща през годините. И макар че врагът превъзхожда Тарзан многократно в числено отношение, никой друг не познава джунглата по-добре от него. Тя скоро ще се превърне в арена на титаничен сблъсък, в който всяка една от двете страни ще се бори за победа. Едната страна е заемана от собственика на Грейсток, който иска да се разраства и да превземе джунглата. От другата стои нейният най-ревностен защитник и дългогодишен обитател, който няма да допусне родният му дом да бъде завзет от група наемни бойци.

   Зрителската аудитория със сигурност познава Тарзан повече от добре. Първата продукция за човека от джунглата е създадена през далечната вече 1912 година – тоест преди повече от един век. Всички следващи филми за него се радват на огромен успех и интерес, а това със сигурност може да се каже и за настоящия филм на Рейнхард Клос. Всъщност Клос е не само режисьор на хитовия анимационен филм. Наред с това той е главен продуценти и участва в написването на сценария, за който му помагат Йони Бренер и Джесика Постиго. Крайният резултат е филм, който всички на всяка цена трябва да изгледат. Анимацията е подходяща не само за децата, които са основна част от почитателите на този жанр. Наред с това и родителите за нищо на света не бива да пропускат поредното приключение на човека от джунглата, което ще бъде едно от най-екстремните и опасните му преживявания. Той трябва да е отново на висота, за да победи враговете си.Още филми: http://onlain-filmi.com/tarzan