Токарев

Режисьор: Пако Кабезас

                В ролите: Никълъс Кейдж, Макс Райън, Майкъл Макгрейди, Паша Личникоф, Дани Глоувър, Питър Стормеър, Рейчъл Никълс, Обри Пипълз, Елена Санчез

 

   Никълъс Кейдж изпълнява главната роля в невероятния криминален екшън Токарев, режисиран от Пако Кабезас. Екранни партньори на култовия актьор са още Дани Глоувър, Рейчъл Никълс, Елена Санчез и още много други. Добре познатият на всички зрители актьор влиза в ролята на бивш престъпник, за когото обаче отново настават трудни времена. Колкото и да не му се иска, той е принуден от обстоятелствата да се завърне в добре познатия му престъпен свят. За да го направи, мъжът по всяка вероятност има основателна причина. Той едва ли би рискувал пак живота си след толкова много опасни години. Токарев има дъщеря, която е отвлечена от хора на руската мафия. Ето защо бащата е притиснат отвсякъде до стената и няма особено голям избор. Как ще завърши всичко за него в тази епична и най-важна в живота му битка?

   За съжаление действията на Токарев се оказват крайно недостатъчни, за да спасят живота на детето му. Отвлечена, след като е била в компанията на свои приятели, малко по-късно дъщеря му е открита в мъртво състояние. Това е повече от достатъчно за бащата да се разстрои силно, но едновременно с това усещане да изпита и истински гняв. Сега той е не просто настроен за война – Токарев има явното намерение да я спечели и да убие всички замесени в смъртта на момичето. За целта той събира членовете на старата си банда и в тяхната компания тръгва по петите на убийците от мафията. Много скоро ще стане време за истински и епичен сблъсък, в който ще воюват две страни. Едните са по природа престъпници, затова гледат на събитието като част от своето ежедневие. От другата страна е човек, който не иска да има нищо общо с предишния си начин на живот, но поради загубата на най-скъпия за него човек е готов да пролее и собствената си кръв.

 

 

Жанр: Трилър КриминаленГледано: 72

Токарев