Този неловък момент | That awkward moment

Сценарист: Том Гормикан

Режисьор: Том Гормикан

Световна премиера: 31.01.2014

В ролите:Зак Еврон Джош Пайс, Майкъл Б.Джордан,Джесика Лукас, Имаджин Потс Майлс Тейлър, Лола Глаудини, Алиша Рейнър

Джейсън и Даниъл са имената на двамата главни герои в комедията на сценариста и режисьор Том Горкиман Този неловък момент. Сюжетът на филма се развива в Ню Йорк Сити, а двамата герои с още един техен приятел си дават странно на пръв поглед обещание. Те ще направят всичко възможно да стоят далеч от сериозни връзки с жени и от продължителни обвързвания. На какво се дължи това тяхно странно решение и има ли нещо общо с неща, които преживяват в момента? Или просто когато на трима младежи им е скучно, те запълват времето си с подобни обещания? Така или иначе стореното е вече факт и трите момчета са дали дума да спазят взаимното обещание. Впоследствие обаче се оказва, че това е много по-трудно, отколкото те са си мислели.

   Всъщност проблемът произтича от това, че точно в момента на даденото обещание, всеки един от тях започва да се влюбва. И макар че трудностите им стават все по-големи, тримата продължават да се наслаждават на собствения си ергенски живот в Манхатън. Навярно нещата биха се развили според очакванията на тримата младежи и обещанието ще се спази без проблеми, но точно тогава нещата се усложняват още повече. Между хората, с които и тримата общуват, се открояват някои по-ярки и забележителни персонажи. Сред тях са например омъжен мъж и невярна съпруга, които още повече усложняват нещата на приятелите. Какво ще последва от този момент и дали наистина даденото обещание ще рухне? Или въпреки всичко нещата все пак ще продължат да се движат в спокойно русло? За да разберат отговорите на всички тези въпроси, зрителите на всяка цена трябва да изгледат комедията Този неловък момент. Тя ни отвежда в света на трима приятели, които правят интересен облог помежду си. Неподходящото влюбване обаче може да се превърне в основна причина едно лесно на пръв поглед обещание не само да се спазва трудно – само по себе си то става невъзможно.

   Зак Ефрон и Майлс Тейлър са двама от актьорите, които изпълняват главните роли в тази забавна  комедия. Защо три момчета упорито не искат сериозни връзки с жени и дори стигат до там, че дават взаимно обещание да стоят далеч от такова нещо? Всички те обаче не са предвидили едно обстоятелство, което може да се случи по абсолютно всяко време – влюбването. Сега е твърде късно облогът да се прави наново, ето защо всеки трябва да се оправя според ситуацията. Едно е сигурно на повече от сто процента – в тази комедия зрителите ще видят всичко, от което се нуждаят, за да останат с трайни и добри впечатления. Омъженият мъж и невярната съпруга също имат своята роля, но каква точно е тя и дали именно двамата няма да са в основата на проваленото обещание. Този и още много други въпроси чакат своите отговори, които зрителите ще научат след края на комедията, озаглавена Този неловък момент.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/tozi-nelovak-moment