Три дни да убиеш | Three days to kill

Премиера в България: 21.03.2014

Световна премиера: 14.02.2014

Сценарист: Ади Хасак, Люк Бесон 

В ролите: Ерик Ебани, Кони Нилсен, Кевин Костнър, Хейли Стейнфелд , Амбър Хард, Ричард Самел 


Създателят на култовите продукции Ангелите на Чарли и Терминатор: Спасение представя новия си филм Три дни да убиеш. В главната роля е неповторимия Кевин Костнър, който е професионален наемен убиец. Неговият живот обаче завинаги се променя един ден, когато той внезапно научава, че е неизлечимо болен. Дали ще успее да оцелее след страшната вест или много скоро той ще е мъртъв? Той работи за агенция, която му предлага животоспасяващо лечение. За да се подложи на него обаче, убиецът трябва на всяка цена да изпълни една последна мисия. Това е оферта, която героят на Костнър така или иначе не може да откаже. Тя е свързана с ликвидирането на безкрупулен международен терорист. Освен това има на разположение само три дни, в които да действа.

    Какъв е пътят за убиецът от този момент? Той внезапно научава, че му остава много малко време, в което да живее. Въпреки това не може да прекрати дейността, с която цял живот си вади прехраната. И макар че е безпогрешен и лесно се справя със задълженията си, тази мисия той трябва да изпълни повече от успешно. Само по този начин на него ще му бъде осигурено лечение, което може и да спаси живота му. Каква е последната мишена на Костнър и лесно ли може да бъде ликвидирана? Възможни ли са усложнения, които да провалят фатално задачата и следователно да го лишат от възможността да опита да удължи живота си? Едновременно с изпълнението на задачата Костнър трябва да се грижи и за своето дете. Той има дъщеря, която се нуждае от внимание. За пръв път от много време жена му е извън града и сега бащата трябва да поеме родителските функции. Той обаче и без това е крайно ангажиран – за три дни трябва да премахне опасен международен терорист. В противен случай за него няма друг изход, освен да изчака края си. Как ще се справи убиецът с всичките тези проблеми?

   Три дни да убиеш е класически екшън трилър, който на всяка цена трябва да се гледа. Когато главната роля е поверена на ветеран като Костнър, за аудиторията със сигурност няма да бъде скучно. Вместо това зрителите могат да очакват едно вълнуващо преживяване, в центъра на което е професионален наемен убиец. Той трябва да преодолее най-страшното предизвикателство в своя живот, което освен всичко друго може да се окаже и последно. Затова той трябва да се подготви много внимателно, но разполага само с три дни. Дали ще изпълни успешно мисията, която ще му позволи да се  подложи на лечението? Ще може ли още да се радва на дъщеря си или твърде скоро тя ще е принудена да расте без баща до себе си? Отговорите на всички тези въпроси дава продукцията Три дни да убиеш, а главната роля е поверена на неповторимия Кевин Костнър.

 

 

 

 

 

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/tri-dni-da-ubiesh