Възходът на сокола | Falcon rising

Режисьор: Ерни Барбараш

 

                В ролите: Майкъл Джей Уайт, Масаши Одате, Ниал МакДонах, Латииф Кроудер, Хазуки Като, Милие Руперто, Роберт Колон, Джасмин Каратини, Джими Наваро, Джони Янг, Клифорд Миат, Даниел Кардона, Еди Валдес, Лайла Али, Майкъл Морис и други

 

   Джон е бивш военен, който обаче не се чувства особено щастлив. Каква е причината – в миналото е вършил неща, за които горчиво се разкайва. Сега той е принуден да живее в пълна самота, криейки опасна и страшна тайна. Тя вече почти сигурно го е докарала до ръба на пълното самоунищожение. Ще се случи ли нещо, което поне замалко да го изкара отново на повърхността? Може би ако направи някое добро и благородно дело, нещата за него няма да изглеждат чак толкова лошо. Такава възможност наистина му се открива, ето защо той се вкопчва в нея без да се замисли. Все пак е замесена сестра му, а за близките си бившият военен е готов на всичко. Сега на Сокола му предстои да пътува до Бразилия – страната на футбола и кафето.

   Той обаче не отива там, за да се наслаждава на почивката си. Сестра му става жертва на жесток побой и като истински военен Джон решава да проучи кой е извършил това престъпление. Неговата цел е да се добере до виновниците и да ги накара да се разкайват за това до края на живота си. Ако се наложи, Джон няма да се поколебае да отнема човешки животи. За негово съжаление нещата се усложняват, което се дължи на особеностите в отношенията между полиция и престъпници. Вместо като истински органи на реда да се борят с мафията, ченгетата приемат тлъсти подкупи и дават пълна свобода на действие на бандитите. Ето защо Джон по никакъв начин не може да разчита на помощ. За сметкана това той има едно сигурно и надеждно оръжие – перфектното владеене на бойни изкуства. Те са му достатъчни, за да накара побойниците да съжаляват горчиво за постъпката си.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/vazhodat-na-sokola