Вдишвай

Сценарист: Дрейк Доремус, Бен Йорк Джоунс

                Режисьор: Дрейк Доремус

                В ролите: Фелисити Джоунс, Кайл Маклоклън,Гай Пиърс Бен Шекман, Ейми Райън, Александра Уентуърт, Брендан Дулинг, Хюго Бекер, Луси Девънпорт

 

   Кийт Рейнолдс е името на главния герой в хитовата драма Вдишвай на режисьора Доремус. Същият участва и в написването на сценария и успява да предложи на зрителите вълнуващо и незабравимо изживяване. Рейнолдс се отдава на спомени в края на летния сезон, които са свързани с времето, през което е бил музикант в Ню Йорк Сити. Много скоро той ще получи предложение за временна работа, което не може да откаже. За него е въпрос на чест и привилегия да поеме ролята на главен виолончелист в симфоничния оркестър на Манхатън. Така че поне на този етап той има всички основания да бъде щастлив. Едновременно с това Кийт и съпругата му Мегън очакват с нетърпение последната година в гимназията на тяхната дъщеря. Тя се казва Лорън, но скоро всички членове на фамилията Рейнолдс ще преживеят промени.

   Те започват с идването в семейството им на младата студентка Софи. Момичето пристига в Америка по програма, свързана с културен обмен на студенти. Неочаквано обаче присъствието на момичето започва да влияе трайно и сигурно върху динамичните отношения в живота на Рейнолдс. От това не остава незасегнат и самият Кийт, който благодарение на Софи ще открие интересни аспекти от своята личност. За тяхното съществуване свирещият на виолончело мъж изобщо не е предполагал преди, но ето че новият член в семейството му му дава възможност да наблегне на тях. Какво ще се случи все пак и дали Софи няма да повлияе и в негативен план на семейството? Това е въпрос, отговорът на който по всяка вероятност искат да научат всички. За целта е необходимо първо да изгледат драмата, която е една от най-добрите в този жанр. Софи пристига в едно семейство, в което по принцип цари хармония, но сега тя ще бъде трайно нарушена в различни аспекти.

Жанр: ДрамаГледано: 90

Вдишвай