Видението

Сценарист: Дерик Гейтс, Матю Дж. Раян

                Режисьор: Дерик Гейтс

                В ролите: Уил Уолъс, Дийн Кейн, Дон Суейзи, Куинтън Арън, Емили Брукс, Волфганг Бодисан, Абигейл Купър, Крис Дескинс, Том Калочи

 

   Семейството на детектива Майкъл е разбито, когато дъщеря му загива. Това завинаги слага траен отпечатък върху него и съпругата му Рейчъл. С надеждата поне частично да забравят мъката си, двамата решават да се преместят да живеят в малък град в провинцията. Там, далече от шума и напрежението на големия град, животът вероятно ще се окаже по-добър и поносим. Детективът много скоро си намира работа в офиса на местния шериф и започва да упражнява своята професия. Тя обаче скоро ще го сблъска с още проблеми, на които на всяка цена трябва да се намери разрешение. В противен случай и без това разбитото семейство на Майкъл ще рухне окончателно. Това е нещо, което той не може да си позволи независимо от трудностите и изпитанията, които трябва да преодолее.

   Всъщност още по време на първия си работен ден на Майкъл е възложено да поеме случая с младо изчезнало момиче. Така той и шериф Хендрикс започват разследването. Затвореният в лудница приятел на момичето може би има доста с изчезването или поне така изглежда на пръв поглед. След серия от разговори с местните жители и лекари обаче става ясно, че главният виновник е някакво потайно и загадъчно същество. То и преди е вършило подобни неща, в резултат на което още няколко от жителите в района са изчезнали. И докато проблемите в разследването се трупат, Рейчъл започва да сънува кошмари и да има страховити видения. В тях неизменно присъства образа на младо и окървавено момиче. Освен това съпругата на Майкъл е напълно обладана от съществото, свързано с изчезването на хората. За опитния детектив става наистина много трудно. От една страна той трябва да се концентрира върру работата си, но от друга трябва да помогне на Рейчъл да излезе от състоянието, в което се намира.

Жанр: Трилър УжасиГледано: 42

Видението