Влюбени

В ролите: Лили Колинс, Логан Лерман, Кристен Бел, Грег Киниър, Дженифър Конъли, Нат Улф, Стивън Кинг, Глен Пауъл

Режисьор: Джошуа Буун

Известен писател и неговото семейство са в основата на сюжетната линия на романтичния филм на Джошуа Буун Влюбени. То се състои от писателя, съпругата му и техните две деца. На пръв поглед те са семейство като всички останали и където неизменно има радостни и по-трудни моменти. Често в живота на известните личности обаче нещата не се развиват според очакванията им. Така докато в очите на широката общественост тези хора нямат никакви проблеми, всъщност те са доста сериозни. Това се случва особено с писателите, които описват в своите романи щастието на героите и хубавия край в книгата. Дали обаче истинският живот има нещо общо с книгите или тук нещата са коренно различни? Кое е всъщност по-голяма илюзия – описаното в книгите щастие или нещата, случващи се в действителността? Докато мисли над всичко това, писателят трябва да намери решение за своите проблеми.

    Като в много романтични комедии, и в тази не липсват комедийните моменти. Въпреки всичко обаче филмът дава достатъчно поводи за размисъл, над които да се спре аудиторията. Може ли писателят да се прояви не само като успешен автор на романи, но също така съпруг и баща? Какви са всъщност жена му и децата му и има ли нещо общо трудния период в семейството с неговата популярност? Или настъпилата криза се дължи на други неща, които нямат нищо общо с известността му? Филмът е създаден преди две години и вече със сигурност е гледан от много хора по целия свят. Поради немалкото елементи на комедия, той няма как да не предизвика позитивни емоции и настроения сред публиката. И все пак основният въпрос е: Ще успее ли един писател да се пребори с проблемите си от личен план и дали за тях въобще има решение? Когато се потапя в света на своите герои от книгите, проблемите по всяка вероятност изглеждат лесно разрешими. Сега обаче повече от всякога той трябва да осъзнае, че се намира в реалния живот, а проблемите са засегнали не друг, а него и останалите членове на семейството.

    По принцип животът на известните личности като писатели, актьори и музиканти винаги е бил и ще бъде обект на огромен интерес от страна на обществеността. Филмът на Буун ни дава възможност да надникнем в света на именно такава известна личност. Без съмнение филмът е майсторски направен, което е основната цел на всички режисьори. Сега на зрителите предстои да изживеят заедно с писателя неговите проблеми и да видят методите, които той използва за тяхното решаване. Освен че пряко рефлектират върху него самия, те няма как да не засегнат и жена му и децата. Ето защо всеки един член от семейството е изправен пред сериозно предизвикателство, което трябва да преодолее със собствени сили. Лили Колинс и Логан Лерман са част от актьорите, събрани от Буун за създаването на тази продукция. Какъв ще бъде нейният край и дали в семейството на писателя отново ще настъпят хармония и разбирателство?

Жанр: Комедия РомансГледано: 112

Влюбени