Внедрени в час 2

Сценарист: Орен Юзиел,Джон Хил,Майкъл Бакол, Родни Ротман

Режисьор:Фил Лорд, Крис Милър

В ролите: Ник Оферман, Питър Стормаер,Роб Ригъл, Ричард Греко, Джо Крест,Дейв Франко,Чанинг Тейтъм,Джон Хил,Айс Кюб

Оператор:Бари Питърсън

Шмид и Дженко са двама много добре познати герои на кино аудиторията. След като цели два пъти изкласяват гимназията, сега двамата се изправят пред много сериозни промени. Това става поради факта, че се налага да изпълняват мисия под прикритие. Тя е..в колеж. Какво очаква двамата агенти там, ако не много смях, забавление и по всяка вероятност разминаване на косъм с неприятностите. Джона Хил и Чанинг Тейтъм пък са актьорите, изпълняващи главните роли във филма на Фил Лорд и Крис Милър. Двамата трябва да действат съгласно инструкциите на задачата, която им е поставена, но дали ще успеят да се справят успешно? Много скоро и двамата сами си усложняват положението, като по този начин излагат мисията си на пълен провал. Очаква ни едно незабравимо и изпълнено със смях приключение, каквото са способни да ни предложат единствено Дженко и Шмид. Това по всяка вероятност са най-забавните агенти на света.

   Дженко бързо успява да намери сродна душа в колежа. Шмид от своя страна също не скучае и намира начин да се забавлява. Той се влива в местния бохемски кръг, в резултат на което двамата партньори често започват да губят представа за реалността. Това може съществено да се отрази на мисията, която са изпратени да изпълняват. Също така двамата партньори започват да се съмняват в отношенията си, като причината отново е средата, в която всеки един от тях попада. Така тази мисия в колежа се превръща в една изключително смешна и забавна задача, която за нищо на света не трябва да се изпуска. Когато налице са двама подобни агенти, зрителите могат да се надяват на сто процента смях, комични моменти и немалко дози добро настроение. Дли Шмид и Дженко ще успеят да се впишат подобаващо в колежа, така че да не бъдат разкрити или ще стане точно обратното – мисията им ще претърпи пълен провал?

   В резултат на положението, в което изпадат, двамата не просто излагат на риск мисията. Едновременно с това те трябва да започнат да се държат като възрастни, преди да е станало твърде късно. Ако позастарелите юноши успеят от новаци да се превърнат в истински мъже, всичко ще бъде наред. За съжаление обаче им е все по-трудно да го направят и често мисията им е на ръба от това да претърпи пълно фиаско. Колежът може и да се окаже най-хубавото нещо, което някога им се е случвало, но за целта двамата първо трябва да променят своето поведение. Без съмнение това няма да е  лека задача предвид характерите на Дженко и Шмид. Внедрени в час, те трябва да започнат да работят по задачата си. Вместо това обаче и двамата се насочват в различни посоки, което отприщва поредица от събития, подлагащи мисията им на опасност.           

           


Жанр: КомедияГледано: 59

Внедрени в час 2