Задна свирка

Сценарист: Тени Фейрчалд

                Режисьор: Тени Фейрчалд

                В ролите: Аналей Типтън, Уолъс Лангхам, Томас Джейн, Стела Мейв, Пати Маккормак, Тревор Морган, Елизабет Райс, Адхир Калиан

 

    В романтичната драма Задна свирка Аналей Тилтън е един от актьорите с главна роля. Всъщност сюжетната линия проследява живота на момче и момиче,след срещата между които пламва страстна и трайна любов. Макар че обстоятелствата на тяхното запознанство не са особено приятни, това ще се окаже среща, която завинаги ще промени техните животи. Всъщност младо момиче е твърдо решено да сложи доброволно край на живота си. Какви са нейните мотиви за това действие и какво е преживяла, това зрителите ще разберат едва впоследствие. Точно обаче преди да се случи най-лошото, студен от елитен колеж я спасява. Срещата между двамата се оказва съдбоносна във всяко едно отношение. Благодарение на нея всеки от тях ще разкрие пред другия собствените си страхове, желания  и мечти, а също така и планове за бъдещето.

    Тони Фейрчалд е много добре позната личност на зрителската аудитория. Именно той е сценарист и режисьор на филма, който със сигурност може да се определи като стойностен и качествен. Животът за младо момиче изглежда е лишен от смисъл,ето защо тя решава да сложи доброволен край на мъките и страданията си. Има обаче моменти в живота на човек, когато съдбата се намесва в подxодящия момент. Точно такъв е случаят с момичето, което бива спасено от студента. Срещата между двамата е нов етап в живота им – по всичко изглежда, тя е за добро. Възможно ли е сега светогледът на момичето да се промени напълно и тя да започне да вижда живота с други очи и под съвсем различен ъгъл? Отговорът на този въпрос е положителен. Не би могло да бъде по друг начин, щом като веднъж вече тя е изпитала красивите чувства, свързани с взаимната любов. Един акт на самоубийство, преди да бъде извършен, среща двама души, които винаги ще се обичат.

Жанр: РомансГледано: 3

Задна свирка