Заедно по принуда | Blended

Премиера в България: 30.05.2014

                Световна премиера: 23.05.2014

                Сценарист: Клер Сера, Айвън Менчел

                Режисьор: Франк Корачи

            В ролите: Ема Фурман, Ана Колуел, Уенди МакЛендон-Кови, Тери Крюз, Ема Фурман, Кевин Нийлън, Джоел Макхейл, Дрю Баримор, Бела Торн, Адам Сандлър

   Джим и Лорън са двама самотни родители, които се разделят с едно изрично обещание. То е свързано с това никога и по никакъв повод да не се виждат отново до края на живота си. Техните отношения при първата среща приключват катастрофално, ето защо по този въпрос и двамата са единодушни. Много скоро обаче става ясно, че ще се видят отново. Този път това не зависи от тях, а е просто случайно стечение на обстоятелствата. Семействата им се засичат в луксозен хотел в африкански сафари курорт, където се оказва, че ще трябва в продължение на една седмица да делят общ апартамент.

   Дрю Баримор и Адам Сандлър изпълняват главните роли в тази забавна романтична комедия на режисьора Корчани. Това е техен трети общ съвместен проект след безспорния успех на други два филма – 50 първи срещи и Сватбеният певец. Какво ще се случи и с двамата, когато разберат, че ще трябва да прекарат заедно по принуда цяла седмица в един и същ апартамент. Всъщност се оказва, че първите впечатления, както често се случва, са напълно погрешни. В отношенията им настъпват промени, от които и двамата ще имат ползи. В този невероятен филм Сандлър и Баримор са забележителен тандем, който пресъздава вълнуващо историята на двама самотни, но по всичко изглежда имащи много общи неща родители.

 



Още филми: http://onlain-filmi.com/zaedno-po-prinuda