Жега | Swelter

Режисьор: Кейт Пармър

                В ролите: Жан-Клод Ван Дам, Алфред Молина, Лени Джеймс, Даниеле Фавили, Минди Робинсън, Фрея Тингли, Джош Хендерсън, Грант Боулър и др.

 

   В култовия екшън Жега участва един от най-добрите актьори и любимци на публиката за всички времена. Става въпрос за невероятния ван Дам, който от дълги години не спира да радва своите почитатели. Филми като Добре дошли в джунглата, Максимален риск, Кикбоксер и още много други завинаги си остават едни от най-добрите роли на ван Дам. Сега той отново е на висота и за да победи своите врагове, ще трябва да разчита на най-сигурния си и верен съюзник. Това са бойните умения, перфектното владеене на които винаги го е измъквало от опасните ситуации. Дали този път героят на ван Дам обаче няма да е от лошите или отново ще застане на барикадата до добрите? Отговорът на този и още много други въпроси ще разберат зрителите, но за целта първо трябва да изгледат до края този невероятен екшън.

   В продукцията има и много елементи на драма и трилър, ето защо тя спада и към трите жанра. Това със сигурност я прави още по-интересна и вълнуваща за представителите на зрителската аудитория. Кейт Пармър е режисьорът на филма, следователно на тази личност се дължи безспорния успех на продукцията. Впрочем когато на сцената излезе герой от калибъра на ван Дам, няма как да очакваме слабо и безинтересно представление. Отначало докрай филмът е съпътстван от напрежение и динамика, така присъщи за ежедневието на героите на ван Дам. Освен него, участие в невероятния екшън взимат още Лени Джеймс, Минди Робинсън, Грант Боуър и много други. Дали всичkо ще завърши благополучно или вече е дошло времето, когато дори ван Дам няма да е в състояние да победи врага? Не трябва да забравяме, че той все още се намира в отлична форма, независимо че вече не е толкова млад. Ето защо от него може да се очаква всичко, включително и пълният разгром над врага.Още филми: http://onlain-filmi.com/zhega